Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Ucraina

BETFAIR SPORTSBOOK

Olanda și Ucraina se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în grupa C de la Euro 2020. 

Olanda a lipsit de la ultimele două turnee finale, Euro 2016 și Mondialul din 2018. Batavii au reconstruit echipa și s-au calificat fără emoții la Euro 2020. Au încheiat pe locul secund grupa preliminară, în spatele Germaniei, dar peste Irlanda de Nord, Belarus și Estonia. „Portocala Mecanică” este pregătită de fostul mare fotbalist Frank de Boer. Acesta are la dispoziție un lot cotat la peste 600 de milioane de euro, dar are probleme importante în defensivă. Virgil Van Dijk, căpitanul și liderul apărării, este în continuare accidentat. Matthijs de Ligt, fundașul central al lui Juventus, are la rândul său șanse foarte mici să joace astăzi.

cota2.ro

Ucraina participă la al treilea Campionat European consecutiv. De această dată, reprezentativa antrenată de Andriy Shevchenko speră să depășească și faza grupelor. Vecinii din Nord ai României au câștigat o grupă preliminară complicată, din care au mai făcut parte Portugalia, Serbia, Luxemburg și Lituania. Ucraina a încheiat fără înfrângere, cu un golaveraj 17-4. Lotul ucrainean conține câteva nume interesante, în afara scheletului de la Dinamo Kiev și Sahtior. Cei mai bine cotați fotbaliști sunt Ruslan Malinovsky, mijlocaș ofensiv la Atalanta, și Oleksandr Zinchenko, fundașul dreapta de la Manchester City. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Cel mai recent meci direct dintre Olanda și Ucraina s-a disputat în 2010, un amical încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Partida se joacă pe Johan Cruijff Arena, din Amsterdam

• Ucraina a marcat în toate cele 6 meciuri disputate în anul 2021. 4 dintre dispute au fost GG

• Olanda a marcat cel puțin două goluri în ultimele 7 meciuri

• Ruslan Malinovsky, starul Ucrainei, a marcat 6 goluri în ultimele 9 meciuri jucate la pentru Atalanta

• Memphis Depay, cel mai important jucător ofensiv al Olandei, a înscris 22 de goluri și a oferit 12 pase decisive la Lyon, în sezonul recent încheiat

• 20 de ocazii de gol și-a creat Olanda în cel mai recent meci disputat pe teren propriu, amicalul câștigat 3-0 contra Georgiei. 

Naționala Ucrainei este una imprevizibilă, capabilă să obțină rezultate mari, dovadă victoria cu Spania, din Nations League. Ucrainenii pot profita de absențele de marcă din defensiva Olandei, așa că se anunță un meci spectaculos. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele formații marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) are o cotă de 2.72. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olanda vs Ucraina
Pronostic:
Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
2.72
Cota finala: 2.72
Profit: 8.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro