Ponturi Pariuri Fotbal Scoția vs Cehia

BETFAIR EXCHANGE

Scoția și Cehia se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, într-un meci din grupa D de la Euro 2020. 

Scoția participă la primul turneu final din acest secol. Ultima dată a fost prezentă la Mondialul francez din 1998. Scoțienii nu au avut o campanie de calificare reușită. Au încheiat pe locul 3 o grupă cu Belgia, Rusia, Cipru, Kazahstan și San Marino, la 9 puncte în spatele primelor două clasate. Au ajuns totuși la Euro prin intermediul barajului din Nations League. Selecționerul Steve Clark are la dispoziție o generație interesantă. În defensivă găsim 4 fotbaliști din Premier League, căpitanul Roberton (Liverpool), Tierney (Arsenal), Cooper (Leeds) și Hanley (Norwich). Și în linia mediană sunt câteva nume interesante din prima ligă engleză, Scot McTominay, om de bază la United, McGinn (Aston Villa) sau Stuart Armstrong (Southampton). 

cota2.ro

Cehia are un record incredibil. Din momentul separării de Slovacia a participat la toate Campionatele Europene, 6 la număr. A depășit faza grupelor de 3 ori, jucând și o finală, în anul 1996. Calificarea la Euro 2020 nu a fost pusă nicio clipă sub semnul întrebării, deși a făcut parte dintr-o grupă preliminară echilibrată, cu Anglia, Kosovo, Bulgaria și Muntenegru. Cehia a încheiat pe 2. Slavia Praga dă grosul lotului, cu 5 fotbaliști, dar apar și nume importante din marile campionate europene, cum ar fi portarul Vaclick (Sevilla), Coufal (West Ham), Darida (Hertha), Schick (Leverkusen), Vydra (Burnley, dar mai ales starul Soucek, mijlocașul-revelație din stagiunea precedentă de Premier League. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Scoția și Cehia se cunosc foarte bine. Au fost adversare în ultima ediție de Nations League, scoțienii câștigând la limită ambele manșe, 2-1 și 1-0. Alte informații și statistici relevante: 

• chiar dacă a pierdut meciurile directe din Nations League, Cehia a fost în controlul ambelor manșe. În meciul jucat la Glasgow, pe aceeași arenă de astăzi, cehii au încheiat cu o posesie de 68% și cu un raport de 6-1 al șuturilor pe poartă

• 3 din cele 5 meciuri jucate de Scoția în anul 2021 s-au terminat la egalitate

• Cehia nu a marcat în 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren străin 

• Scoția nu a încasat gol în 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă

• 270 de milioane valorează lotul Scoției de la Euro 2020. Valoarea de piață a Cehiei este de 190 de milioane.

Într-o grupă pe care, după toate probabilitățile, o va câștiga Anglia, fiecare punct contează enorm. Trupa lui Southgate a câștigat deja primul meci, 1-0 contra Croației. Scoția și Cehia nu vor risca nimic astăzi, așa că sunt șanse mari la un meci închis, chiar la un rezultat de egalitate. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.10. 

 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Scoția vs Cehia
Pronostic:
X
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro