Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Slovacia

BETFAIR SPORTSBOOK

Polonia și Slovacia deschid grupa E de la Euro 2020, astăzi, de la ora 19:00. 

Polonia participă la al 4-lea Campionat European consecutiv. Generația actuală nu ar fi una ieșită din comun, dacă nu l-ar avea în componență pe Robert Lewandowski, cel mai în formă atacant al planetei în ultimii ani. Selecționerul portughez Paulo Sousa are și alți fotbaliști interesanți În poartă poate alege între doi oameni cu mare experiență, Szczesny (Juventus) și Fabianski (West Ham). La mijlocul terenului găsim doi fotbaliști pe val, Klich (Leeds) și Zielinsk (Napoli), iar în atac, lângă Lewa, poate să apară Milik. Polonezii au defilat în grupa preliminară. Au terminat cu 8 victorii, o remiză și un eșec, împotriva Austriei, Macedoniei de Nord, Sloveniei, Israelului și Letoniei. 

cota2.ro

Slovacia, aflată la al doilea turneul final european din istorie, a obținut calificare datorită play-off-ului din Nations League. Generației actuale îi lipsesc vedetele. Sau mai bine spui îi lipsesc starurile din ofensivă, pentru că regăsim câteva nume importante în apărare. Portarul Dubravka a impresionat în ultimele două sezoane la Newcastle, iar Skriniar e om de bază la campioana Italiei. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

 Polonia și Slovacia nu s-au mai înfruntat din 2013. Atunci, slovacii câștigat cu 2-0 un meci amical. Cele mai interesante informații și statistici înaintea partidei de astăzi, de pe Gazprom Arena, din Sankt Petersburg:

• 5 goluri a primit Polonia în cele 10 meciuri jucate în grupa de calificare pentru Euro 2020

• Lewandowski este cel mai selecționat și cel mai bun marcator din istoria naționalei Poloniei. Are 66 de goluri în 119 apariții

• 48 de goluri a marcat Lewandowski în cele 40 de meciuri jucate la Bayern în sezonul recent încheiat

• în ultimele 6 meciuri jucate de Slovacia departe de casă s-au marcat sub 2,5 goluri

• 255 de milioane de euro valorează lotul Poloniei. Cel al Slovaciei este cotat la 131 de milioane

• 21 este locul ocupat de Polonia în ierarhia FIFA. Slovacia ocupă locul 36. 

Polonia are un lot net superior. Prezența lui Lewandowski nu este importantă doar în ofensivă. Starul lui Bayern aduce și un plus de încredere și determinare în jocul naționalei sale. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1X Polonia și sub 2,5 goluri în meci are o cotă de 1.85. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Polonia vs Slovacia
Pronostic:
1X & Sub 2.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro