Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Suedia

BETFAIR EXCHANGE

Spania și Suedia se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei E de la Euro 2020. Meciul se joacă pe Estadio de la Cartuja, din Sevilla. 

Spania, una dintre principalele favorite la câștigarea Euro 2020, a avut o campanie dominantă de calificare. Distribuită într-o grupă cu Suedia, Norvegia, România, Insulele Feroe și Malta, „Furia Roja” a încheiat fără înfrângere, cu 8 victorii și doar două remize. Selecționerul Luis Enrique a convocat un lot cotat la 915 milioane de euro pentru acest turneu final, dar a fost lovit de ghinion în săptămâna premergătoare startului. Fundașul central Diego Llorente și închizătorul Sergio Busquets au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Lotul oferă însă soluții. În centrul defensivei pot să apară Laporte, Pau Torres sau Eric Garcia, iar închizătorul titular ar fi fost oricum Rodri, mijlocașul lui Manchester City. . 

cota2.ro

Suedia, ocupanta locului secund în grupa preliminară din care a făcut și Spania, participă la al 6-lea Campionat European consecutiv. Nici selecționerul Janne Andersson nu a scăpat de ghionion. Kulusevski, mijlocașul de la Juventus și Svanberg, de la Bologna, au fost găsiți la rândul lor cu coronavirus și vor rata debutul la Euro. Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria naționalei, cu 62 de reușit, ar fi trebuit să fie prezent la Euro 2020, dar a suferit o accidentare în finalul sezonului de Serie A. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Spania a obținut 4 puncte în disputele cu Suedia din grupa preliminară, ambele disputate în anul 2019. A fost 3-0 pe tărâm iberic și 1-1 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• 70% a fost posesia medie a Spaniei în cele două meciuri jucate contra Suediei în 2019

• un singur șut pe poartă a expediat Suedia în meciul jucat pe terenul Spaniei

• 31-5 a fost golaverajul Spaniei în campania de calificare pentru Euro 2020

• 8 din ultimele 11 meciuri jucate de Spania pe teren propriu au fost victorii fără gol primit

• Suedia a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri jucate în deplasare. În două nu a izbutit să marcheze, contra Danemarcei și Portugaliei

• Spania a jucat două amicale înainte de Euro 2020, 0-0 cu Portugalia și 4-0 cu Lituania. Cele două adversare au expediat câte un singur șut pe spațiul porții. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Spania câștigă meciul la zero, fără gol primit, este 2.10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Spania vs Suedia
Pronostic:
Spania câștigă la 0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro