Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.71

BETANO

EURO 2020

Scotia - Cehia - Meciul se va juca la Glasgow, iar scotienii vor beneficia de aportul fanilor si implicit vor trebui sa atace si sa reuseasca un rezultat pozitiv. Cele dou nationale s-au intalnit anul trecut in grupa de Nations League, iar Scotia s-a impus de fiecare data la un scor diferenta: 2-1 si 1-0. Cehia are cativa jucatori interesanti in lot insa cred ca astazi vor primi gol. Scotia e o echipa destul de solida, o echipa cu un joc britanic si de la care astept cel putin un gol in acest meci.

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Polonia - Slovacia - Meciul se va juca la St. Petersburg, asadar nicio echipa nu poate beneficia de avantajul terenului propriu. Polonia fara Milik si Piatek, insa cu Lewandowski prezent. De partea cealalta, Slavacia are cativa jucatori pe care i-am mai vazut, insa nu stiu cat de mult se gandesc la calificarea mai departe. Daca Lewa prinde o zi buna, poate marca cel putin 1-2 goluri. Meciul va fi arbitrat de Hategan, iar eu cred ca favoritii vor marca. E meciul de debut si e cel mai accesibil adversar, iar daca vor mai departe, polonezii trebuie sa inscrie.

cota2.ro

Spania - Suedia - Ambele echipe au ceva probleme cu COVID-ul, insa Spania ramane Spania. Ma astept ca trupa lui L. Enrique sa castige clar acest duel. Acestia propun acel joc de pase, acel joc ofensiv cu multe ocazii si am incredere ca Spania o sa marcheze astazi de la 2 goluri in sus. Suedia nu cred ca isi face mari sperante cu acest meci, mai degraba isi pune sperantele in celelalte meciuri. Duelul se va juca la Sevilla, asadar inca un avantaj pentru "gazde".

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Scotia vs Cehia
Pronostic:
Scotia marcheaza
Cota
1.40
Polonia vs Slovacia
Pronostic:
Polonia marcheaza
Cota
1.25
Spania vs Suedia
Pronostic:
Spania marcheaza minim doua goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.71
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro