Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Portugalia

BETFAIR SPORTSBOOK

Portugalia și Ungaria se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în primul meci al grupei F de la Euro 2020.

 Portugalia este deținătoarea trofeului european, titlu cucerit în Franța, în urmă cu 5 ani. Lusitanii au un lot mai valoros la actuala ediție. În afara starului Cristiano Ronaldo îi mai regăsim pe Bruno Fernandes, cel mai bun fotbalist al lui Manchester United în sezonul recent încheiat, pe Ruben Dias, cel mai bun fundaș din Premier League, pe Bernardo Silva, om de bază în angrenajul lui Pep Guardiola, sau pe Andre Silva, autor a 28 de goluri în 32 de apariții pentru Eintracht. Selecționerul Fernando Santos a primit o veste proastă cu doar două zile înainte de startul competiției. Joao Cancelo, fundașul lateral de la City, are coronavirus și nu va putea evolua.

cota2.ro

Ungaria s-a calificat la Euro 2020 prin intermediul barajului din Nations League. Maghiarii le-au învins acolo pe Bulgaria și pe Islanda. Picați în „grupa morții”, elevii italianului Marco Rossi au și un mare avantaj. Meciul cu Portugalia se joacă la Budapesta, iar UEFA a aprobat ca stadionul să fie plin. Așadar, se anunță o atmosferă intimidantă pentru Ronaldo și compania. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Portugalia și Ungaria s-au întâlnit și în grupele precedentului Campionat European. A fost atunci un meci senzational, încheiat 3-3. Cristiano Ronaldo a marcat o dublă în repriza secundă. Alte informații și statistici interesante:

·       19 ocazii de gol și-a creat Portugalia în meciul de la Euro 2016

·       Portugalia și Ungaria s-au înfruntat de 8 ori în istorie. Lusitanii au câștigat în 7 rânduri 

·       În 6 din cele 8 meciuri directe, Portugalia a marcat câte 3 goluri 

·       Portugalia a câștigat cu 4-0 ultimul amical înainte de Euro, împotriva Israelului. Bruno Fernandes a marcat o dublă, Ronaldo a punctat și el

·       28 de goluri și 17 pase decisive a avut Bruno Fernandes pentru Manchester United, în sezonul recent încheiat 

·       36 de goluri în 44 de apariții a avut Cristiano Ronaldo la Juventus, sezonul precedent

·       104 goluri în 175 de meciuri are Ronaldo la prima reprezentativă. Este golgeterul all-time al Portugaliei. 

Portugalia are nevoie neapărată de victorie împotriva Ungariei, adversarul la îndemână din această grupă. Lusitanii vin cu un lot în mare formă, dar vor trebui sa înfrunte infernul de la Budapesta. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat victorie Portugalia și ambele formații marchează are o cotă de 3.70.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ungaria vs Portugalia
Pronostic:
Portugalia & ambele marchează
Cota
3.70
Cota finala: 3.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro