Ponturi Pariuri Fotbal ITALIA vs ELVETIA

BETANO

EURO 2020

ITALIA - ELVETIA

EURO 2020! Campionatul European continua astazi cu meciurile din cadrul celei de-a doua etape a grupelor, un meci dintre cele care se joaca azi fiind Italia - Elvetia, meci care se va juca pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00. Meciul va fi condus de o brigada din Rusia, la centru aflandu-se Sergei Karasev, ajutat la cele doua tuse de Igor Demeshko si Maksim Gavrilin. Al patrulea oficial e arbitrul englez, Michael Oliver, iar in camera VAR se afla germanul Bastian Dankert.

cota2.ro

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

In prima etapa din grupe, Italia s-a distrat pur si simplu cu Turcia, invingand-o la scor de forfeit, in timp ce Elvetia a obtinut doar o remiza in partida cu Tara Galilor, scor 1-1.

<<< Declaratii antrenori >>>

> Roberto Mancini, antrenorul Italiei: "Am facut o partida buna impotriva Turciei. Era foarte important sa incepem bine la Roma si cred ca este o satisfactie pentru toti sustinatorii nostri, pentru fani si toti italienii. A fost o seara frumoasa si sper sa mai fie multe ca aceasta. Mai avem insa mult de lucru, trebuie sa mai jucam inca 6 meciuri la fel ca pe acesta pentru a castiga trofeul, iar primul este cel cu Elvetia".

> Vladimir Petkovic, antrenorul Elvetiei: "Cu siguranta ne-am creat multe ocazii in disputa cu Tara Galilor. Probabil ca trebuia sa mai finalizam una sau doua dintre acestea. Este dezamagitor ca nu am obtinut victoria, dar nu suntem foarte nemultumiti de prestatia noastra. Impotriva Italiei va fi un meci cu totul si cu totul diferit".

<<< Echipe probabile de start, ITALIA - ELVETIA >>>

ITALIA (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola – Barella, Jorginho, Locatelli – Berardi, Immobile, Insigne.

ELVETIA (3-4-1-2): Sommer – Elvedi, F. Schar, Akanji – Mbabu, D. Zakaria, G. Xhaka, R. Rodriguez – Shaqiri – Embolo, Seferovic.

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

Ce pariem la ITALIA - ELVETIA?

Italia a aratat nemaipomenit in partida de deschidere cu Turcia. Au avut 61% posesie, au sutat de numai putin de 24 de ori spre poarta lui Cakir, dintre care 8 au nimerit tinta, au dominat la capitolul atacuri, la capitolul paselor si la cel al cornerelor. Italia nu i-a permis Turciei sa suteze pe poarta in acel meci, deci cam stim ce forta propune "Squadra Azzura". Ma astept ca si in acest meci sa vedem valuri de atacuri din partea gazdelor si goluri, bineinteles. Cu un succes azi, Italia se califica in fazele eliminatorii! Cu siguranta Mancini isi doreste acest lucru. Pontul meu pentru meciul Italia - Elvetia este "Italia -0.75 AH", la cota 1.90, pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ITALIA vs ELVETIA
Pronostic:
Italia -0.75 AH
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro