Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.30

BETANO

Suedia - Slovacia - Suedia vine dupa un rezultat neasteptat cu Spania, meci in care a obtinut un punct care ii poate ajuta foarte mult in economia acestei grupe. Slovacia a jucat foarte bine cu Polonia, drept urmare a si reusit sa castige cele trei puncte. Ne asteapta un meci destul de tare si nu stiu daca slovacilor o sa le mai mearga si cu Suedia, asa cum le-a mers cu Polonia. Eu personal o sa merg pe un meci in care "galben-albastrii" sa obtina cel putin un punct in acest meci. Cu o victorie, Slovacia ar fi ca si calificata in runda urmatoare, insa imi e greu sa cred ca se vor impune in fata unui adversar care s-a aparat bine in meciul cu Spania.

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

cota2.ro

Croația - Cehia - Ambele echipe au suferit infrangeri in prima etapa. Daca la meciul Croatiei ne asteptam sa bata Anglia, la partida Scotiei cu Cehia nu prea ne asteptam, mai ales ca acestia au jucat in fata propriilor suporteri. O eventuala infrangere a croatilor ar cam stabili deznodamantul acestei grupe. Ne asteapta un meci destul de disputat deoarece nu cred ca o sa vedem o diferenta mare intre cele doua nationale. Inclin totusi balanta catre finalista Cupei Mondiale din 2018. Merg pe cel putin un punct scos de Modric & Co. in acest meci cu Cehia.

<<< INCASEAZA AICI 500 DE RON BONUS + 500 DE RON FREEBET DE LA BETANO >>>

Anglia - Scoția - Anglia s-a impus in partida de la debut, pe Wembley, in fata Croatiei, cu 1-0. Cehia, asa cum spuneam mai sus, a produs o mica surpriza si a castigat partida cu Scotia de pe Hampden Park, scor 2-0, dupa o reusita de senzatie a lui Patrick Schick de la mijlocul terenului. Anglia e totusi una dintre favoritele la castigarea acestui turneu final si avand in vedere ca joaca si in fata fanilor, cred ca e favorita clara in acest meci. Ma astept la un succes clar al trupei lui Gareth Southgate in acest duel. Cred ca acestia pot face scor si sincer sa fiu, o victorie la minim doua goluri diferenta pare un obiectiv destul de simplu de bifat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Suedia vs Slovacia
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.40
Croația vs Cehia
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Anglia vs Scoția
Pronostic:
Anglia -1 AH
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro