Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Macedonia

BETFAIR EXCHANGE

Ucraina și Macedonia de Nord se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în grupa C de la Euro 2020. Partida se dispută pe Arena Națională. 

Ucraina a fost implicată în cel mai spectaculos meci de la actuala ediție. Naționala lui Shevchenko a fost învinsă de Olanda, scor 2-3, toate golurile fiind înscrise în repriza secundă. Disputa a confirmat un lucru pe care îl știam, că ucrainenii au în lot jucători cu multă calitate individuală. Andriy Yarmolenko, mijlocaș de la West Ham, a înscris un gol superb, un șut la vinclu, de la marginea careului de 16 metri. Yaremchuk, golgeterul lui Genk cu 20 de reușite în stagiunea precedentă, a contribuit și el cu o pasă și un gol, iar Ruslan Malinovsky, om de bază la Atalanta, a fost un pericol constant. 

cota2.ro

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Macedonia de Nord nu a reușit să obțină vreun punct la primul meci jucat în istorie la un turneu final. A pierdut disputa cu Austria, scor 1-3. Golul a fost marcat de Pandev, dar nu a venit la finalul unei acțiuni lucrate, ci după o gafă în lanț în defensiva austriecilor. Limitele nord-macedonenilor s-au văzut. Calificați la Euro 2020 datorită play-off-ului din Nations League, au șutat doar de două ori pe spațiul porții Austriei și nu au beneficiat de nicio lovitură de la colțul terenului. 

Ultimele două înfruntări directe au avut loc în preliminariile pentru Euro 2016. Ucraina a câștigat ambele manșe, 1-0 și 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Ucraina avea o serie de 6 meciuri consecutive fără înfrângere înaintea disputei cu Olanda

• Ucraina a marcat în ultimele 7 meciuri

• 197 de milioane de euro este valoarea lotului Ucrainei. Macedonia de Nord valorează doar 61 de milioane

• 8 stranieri fac parte din lotul Ucrainei. Nucleul de bază este dat de Dinamo Kiev și de Sahtior, un atu în ceea ce privește omogenitatea

• 1.71 puncte/meci a obținut Shevchenko în mandatul de la națională

• 3 goluri a înscris Yarmolenko în ultimele două apariții în tricoul Ucrainei. 

Ucraina a demonstrat împotriva Olandei, chiar la Amsterdam, că este capabilă de rezulate importante la acest Euro. Pentru a spera la o calificare în optimi, elevii lui Shevchenko sunt obligați să câștige. Și toate indiciile arată că vor reuși. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Ucraina solist este 1.85. O să mizez cu încredere!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ucraina vs Macedonia
Pronostic:
1
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro