Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.59

BETFAIR SPORTSBOOK

Danemarca și Belgia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în a doua rundă a grupei B de la Euro 2020. 

Danemarca și-a compromis în mare măsură șansele de calificare în optimi. A pierdut total surprizător în fața debutantei Finlanda, scor 0-1, la finalul unui meci marcat de prăbușirea lui Christian Eriksen pe gazon. Danezii au revenit marcați de la vestiare și au fost surprinși la singura acțiune periculoasă a finlandezilor. Este evident că starul Eriksen, cel mai valoros fotbalist din lot și crierul de la centrul terenului, nu va juca nici astăzi. Mai mult, selecționerul a confirmat problemele de ordin psihic și moral pe care elevii săi le au, după accidentul teribil al colegului lor. 

cota2.ro

Belgia și-a confirmat statutul de lider al ierarhiei FIFA și a obținut o victorie lejeră în prima rundă, contra Rusiei, chiar la Sankt Petersburg, scor 3-0. Romelu Lukaku și-a depus candidatura pentru titlul de golgeter al Euro 2020. Atacantul lui Inter a înscris de două ori, prima dată în minutul 10, dintr-o pasă venită de la Mertens, apoi a închis tabela în minutul 88, pe contraatac. Belgienii au controlat disputa cu Rusia, un adversar cam de nivelul Danemarcei, de la un capăt la celălalt. Au încheiat cu o posesie de 62% și cu un raport al șuturilor pe poartă de 4-1. 

Belgia și Danemarca se cunosc bine. Cele două au fost adversare în cea mai recentă ediție de Nations League. Meciurile s-au jucat în septembrie și noiembrie 2020, adică recent, și au fost câștigate de Lukaku și compania, cu 2-0, respectiv 4-2.

Mizez pe victoria diavolilor roșii la o cotă de 2.05 disponibilă pe Betfair Sportsbook.

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Olanda și Austria se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul grupei C de la Euro 2020. 

Olanda a venit la acest Euro 2020 fără cel mai important fotbalist, căpitanul și liderul defensivei, Virgil van Dijk. Fundașul lui Liverpool este în continuare accidentat. Absența lui și a lui De Ligt s-a văzut în meciul de debut, contra Ucrainei. Olandezii au încasat două goluri în decurs de 4 minute și au fost salvați pe final, în minutul 85, de Denzel Dumfries. Olanda s-a impus cu 3-2 și a făcut un pas mare spre optimile de finală, dar vulnerabilitățile din defensivă încă există. Ucrainenii au expediat 5 șuturi pe spațiul porții veteranului Maarten Stekelenburg. Titularul din poarta batavilor a ajuns la 38 de ani și se retrăsese din activitate. A fost rechemat de Ajax anul trecut, după ce titular Onana a fost suspendat de UEFA. 

Austria a bifat cele 3 puncte normale din prima rundă, contra Macedoniei de Nord. Meciul a fost dominat autoritar, dar desprinderea a venit abia în ultimul sfert de oră. S-a terminat 3-1, dar austriecii au pierdut un jucător important. Arnautovic, autorul ultimul gol, a fost suspendat de UEFA o etapă, din cauza modului în care a ales să sărbătorească reușita. Dacă aminteam de problemele din defensiva Olandei, atunci trebuie să notăm și gafa în lanț comisă de Austria la golul lui Pandev, din primul meci. Daniel Bachmann, portarul care avea doar două selecții la națională înainte de Euro, a fost ultima piesă din comedia eroilor.

Tradițional, disputele dintre Olanda și Austria sunt unele spectaculoase. În cele 5 meciuri jucate în acest secol s-au marcat 20 de goluri, o medie de 4 reușite/partidă. Voi miza pe victoria Olandei și minim două goluri marcate în meci la o cotă de 1.75 disponibilă pe Betfair Sportsbook

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Belgia vs Danemarca
Pronostic:
2
Cota
2.05
Olanda vs Ucraina
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 3.59
Profit: 12.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro