Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Slovacia

BETFAIR SPORTSBOOK

Suedia și Slovacia se înfruntă în runda secundă a grupei E de la Euro 2020, astăzi, de la ora 16:00.

Suedia a obținut un rezultat mare în prima rundă. A fost implicată în singurul meci fără gol marcat de la actuala ediție, împotriva uneia dintre marile favorite, Spania. Nordicii s-au închis perfect, dar au fost practic inexistenți în ofensivă. Au terminat meciul cu o posesie de 25%, fără șut pe spațiul porții adverse și cu un singur corner. Selecționerul Janne Andersson a rămas fără starul Zlatan Ibrahimovic, accidentat înainte de Euro, și nu l-a putut folosi în primul meci nici pe Dejan Kulusevski, mijlocașul de la Juventus. 

cota2.ro

Slovacia are un moral excelent înaintea meciului cu Suedia. A reușit surpriza în primul meci, o victorie cu 2-1 împotriva naționalei Poloniei. Deși au condus din minutul 18, asta însemnând că polonezii ar fi trebuit să preia inițiativa și să domine autoritar, slovacii și-au ținut adversarii departe de poarta lui Dubravka. Asta și pentru că forța echipei vine din compartimentul defensiv, acolo unde îl regăsim pe starul Milan Skriniar, proaspăt campion în Italia cu Inter, sau pe experimentatul Peter Pekarik, de la Hertha Berlin. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Cel mai recent meci direct dintre Suedia și Slovacia a fost un amical disputat în octombrie 2018, încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Slovacia are 6 meciuri consecutive fără înfrângere

• 3 fotbaliști slovaci au alergat minim 11,3 km în meciul cu Polonia: Kucka, Duda și Hamsik

• un singur suedez se poate compara cu cei 3 la distanța parcursă, Ekdal

• Suedia are cel mai mic procentaj al paselor reușite de la acest Euro, doar 59%

• 85% este procentajul paselor reușite de Slovacia, 352 la număr

• Slovacia nu a primit mai mult de un gol în ultimele 4 meciuri.

Slovacia a impresionat prin așezare și prin determinarea fotbaliștilor în prima rundă. Au fost mereu primii la minge în fața polonezilor, au arătat că pot anihila orice fotbalist, dovadă fiind meciul șters făcut de Robert Lewandowski. Cu moralul ridicat și cu calificarea în optimile de finală la orizont, cred că slovacii vor face încă un meci mare. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 Slovacia și sub 2,5 goluri marcate în meci are o cotă de 2.70. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Suedia vs Slovacia
Pronostic:
X2 & SUB 2.5 goluri
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro