Ponturi Pariuri Fotbal Croația vs Cehia

BETFAIR SPORTSBOOK

Croația și Cehia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda secundă a grupei D de la Euro 2020. 

Croația a venit la Euro 2020 din postura de vicecampioană mondială, dar într-o formă modestă. Câștigase doar două meciuri din ultimele 9 disputate, împotriva unor naționale modeste, Cipru și Malta. Debutul a fost unul în conformitate, șters, pierdut 0-1 contra Angliei. Modric și compania au șutat o singură dată pe poartă adversă și au beneficiat de o singură lovitură de la colțul terenului. Selecționerul Zlatko Dalic a recunoscut criza în care se află echipa, mai ales în plan ofensiv. 

cota2.ro

Cehia, în schimb, a obținut o victorie entuziasmantă la debut. A trecut cu 2-0 de Scoția, într-un meci jucat cu garda jos. Ambele reușite au venit de la Patrik Schick, atacantul lui Bayer Leverkusen. A doua, din minutul 52, va fi cu siguranță desemnată reușita turneului, un șut de la 50 de metri, cea mai mare distanță de când se măsoară acest lucru la Europene. Cu un nucleu important de la Slavia Praga, completat cu câteva vedete precum Schick sau Soucek, Cehia practică un fotbal plăcut. E o națională care aleargă mult, care exercită un pressing agresiv, care urcă des cu toate liniile și care nu se ferește să șuteze de la distanță. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Cel mai recent meci direct dintre Croația și Cehia a avut loc la Euro 2016, în faza grupelor. S-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații și statistici interesante înaintea meciului de astăzi, de pe Hampden Park, din Glasgow:

• 7 șuturi pe spațiul porții Scoției a expediat Cehia în prima rundă

• 2 dintre șuturile pe poartă au venit în prima repriză, 5 în partea secundă

• 40 de acțiuni de atac a avut Cehia în meciul contra Scoției

• Croația a primit gol în 15 din ultimele 17 meciuri. Doar Malta și Cipru nu au izbutit să înscrie în poarta croaților

• 57 de baloane recuperate a avut Cehia în primul meci, urmare a pressing-ului avansat

• Croația e ultima în ierarhia baloanelor recuperate, doar 28. 

Cehii abordează meciul cu un moral excelent. Mirajul calificării în optimile de finală le va da curajul necesar pentru a se lua la trântă de la egal la egal cu vicecampioana mondială. În oferta specială pregătită de Betfair Sportsbook pentru Euro 2020 găsim și pariul Cehia are minim 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză, la o cotă de 2.88. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Croația vs Cehia
Pronostic:
Cehia are minim 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză
Cota
2.88
Cota finala: 2.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro