Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Scoția

BETFAIR EXCHANGE

Anglia - Scoția, duelul britanic de la Euro 2020, se joacă astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei D. 

Anglia este una dintre marile favorite la câștigarea Euro 2020. Are un lot cotat la 1,26 miliarde de euro, cel mai valoros din întreaga competiție, și o medie de vârstă scăzută, doar 25,3 ani. Gareth Southgate se bazează pe fotbaliștii din Premier League, având doar 3 stranieri convocați. În primul meci, cel contra campioanei mondiale Croația, victoria a fost adusă de reușita lui Raheem Sterling, din minutul 57. Englezii nu au strălucit. În ciuda potențialului ofensiv imens, cu Foden, Mount, Sterling și Kane din primul minut, înlocuiți pe parcurs de Rashford, Bellingham sau Calvert-Lewin, și-au creat doar 8 oportunități de gol. 

cota2.ro

Pentru Scoția, meciul cu Anglia este unul de totul sau nimic, după eșecul suferit în prima rundă, 0-2 cu Scoția. În antiteză cu jocul Angliei, unul șters, dar care a adus 3 puncte, scoțienii și-au creat o sumedenie de ocazii. Au tras de 19 ori spre poarta cehilor, au cadrat 5 execuții pe poartă și au beneficiat de 6 lovituri de la colțul terenului. Selecționerul Steve Clarke are în lot câteva nume interesante, în frunte cu starurile din Premier League: Robertson (Liverpool), McTominay (United), Tierney (Arsenal), McGinn (Aston Villa) sau Che Adams (Southampton). 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Cel mai recent meci direct disputat între Anglia și Scoția a avut loc în 2017, în preliminariile pentru Mondialul din Rusia. S-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații și statistici interesante înainte disputei de pe Wembley:

• Anglia a câștigat 16 din ultimele 17 meciuri jucate pe teren propriu

• Scoția a înscris în ultimele 3 meciuri jucate pe teren străin, inclusiv o remiză 2-2 cu Olanda, națională deja calificată în optimile Euro 2020

• 44 de acțiuni de atac a avut Scoția în primul meci de la Euro 2020. Anglia a avut 32

• 11,6 km a alergat Scott McTominay în primul meci de la Euro. Niciun fotbalist englez nu este aproape de el. Phillips, liderul Angliei, a parcurs 10,3 km

• Anglia a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri directe cu Scoția. 3 dintre cele 4 meciuri au fost GG

• Anglia a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 4 meciuri directe cu Scoția.

Rivalitatea britanică va duce la un meci tensionat și va reduce diferența de valoare dintre cele două tabere. Dacă vor păstra vitalitatea din meciul cu Cehia, scoțienii ar trebui să spargă gheața la Euro 2020. Pe Betfair Exchange, pariul combinat Anglia câștigă și ambele formații marchează (GG) are o cotă de 4.20. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anglia vs Scoția
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
4.20
Cota finala: 4.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro