Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.13

BETANO

Franța - Ungaria, Portugalia - Germania și Spania - Polonia sunt cele trei meciuri de astăzi de la Campionatul European.

Franța are o misiune facila în fata Ungariei, iar cu un succes sunt ca și calificați în fazele eliminatorii. Francezii s-au impus și pe Allianz Arena în fata Germaniei, cu 1-0 și au arătat ca o echipa solida, puternica și foarte greu de învins. Personal, ma astept la foarte multe atacuri din partea "cocosului galic".

cota2.ro

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Portugalia și Germania se întâlnesc intr-un meci oarecum decisiv. Dacă Portugalia învinge, cel mai probabil își va disputa prima poziție în meciul din ultima etapa cu Franța, iar Germania fiind aproape eliminata. Ma astept la o partida în care Low sa pună mai mult preț pe ofensiva și sa caute succesul.

Spania vine după un egal în prima runda, în timp ce Polonia a pierdut cu Slovacia. Doua rezultate surprinzătoare pot spune, iar în acest duel ne așteaptă din nou un "forcing" al spaniolilor. Cred ca gazdele vor domina posesia în acest duel și având în vedere ca au de partea lor și fanii, cred ca pot castiga acest meci.

Este a doua etapa și ma astept sa se joace și mai ofensiv, drept urmare cred ca vor fi multe atacuri. Mizez la toate cele trei meciuri pe un pont interesant, acela ca la fiecare dintre cele trei meciuri, o sa avem cornere executate de la fiecare colt al terenului!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Franța vs Ungaria
Pronostic:
Cornere din toate cele 4 colțuri ale terenului - DA
Cota
1.47
Portugalia vs Germania
Pronostic:
Cornere din toate cele 4 colțuri ale terenului - DA
Cota
1.50
Spania vs Polonia
Pronostic:
Cornere din toate cele 4 colțuri ale terenului - DA
Cota
1.42
Cota finala: 3.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro