Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Franța

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria și Franța se înfruntă în runda secundă a grupei F de la Euro 2020, astăzi, de la ora 16:00. 

Ungaria și-a îndeplint deja obiectivul, odată cu calificarea la Euro 2020. Maghiarii au obținut biletul prin intermediul Ligii Națiunilor. Selecționerul Marco Rossi admite că misiunea de astăzi este una practic imposibilă și că singurul lor obiectiv este să nu se facă de râs în fața fanilor. Și vor fi mulți spectatori la meci! Puskas Arena din Budapesta, cu o capacitate de 67.000 de locuri, este singurul stadion unde UEFA permite accesul în proporție de 100%. Asta nu a ajutat naționala Ungariei în primul meci din grupă, pierdut 0-3 împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo. Vedeta naționalei maghiare, Dominik Szoboszlai, mijlocașul lui Leipzig, nu face parte din lot, fiind accidentat. 

cota2.ro

Campioana mondială Franța și-a depus candidatura la titlul european. A învins marea rivală Germania în primul meci din „grupa morții”, scor 1-0, și e ca și calificată în optimile de finală. Selecționerul Didier Deschamps a extras o mulțime de lucruri bune din acea dispută. Pe lângă fotbaliștii care oricum erau în mare formă, precum Kante, Benzema sau Mbappe, naționala „Cocoșului Galic” a mai avut două mari câștiguri. Varane a fost o adevărată stâncă în centrul defensivei, iar Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, a dominat mijlocul terenului și a fost desemnat cel mai bun om al partidei. 

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Ungaria și Franța s-au întâlnit o singură dată în acest secol, un meci amical disputat în anul 2005 și câștigat de francezi cu 2-1. Cele mai interesante informații și statistici de actualitate: 


• Franța are 5 victorii consecutive fără gol primit

• Ungaria nu a înscris în ultimele două partide, 0-0 cu Irlanda și 0-3 cu Portugalia

• doar 35% a fost posesia Ungariei în meciul cu Portugalia. Maghiarii au fost dominați și la celelalte capitole: 0-6 cornere, 5-11 ocazii de gol, 3-7 șuturi pe poartă

• 1,03 miliarde de euro este valoarea lotului Franței de la Euro 2020. Maghiarii valorează doar 74 de milioane

• un singur șut pe poartă le-au permis francezii nemților în primul meci din grupă. Asta în condițiile în care naționala lui Low a alergat după egalare din minutul 20. 

Didier Deschamps va pregăti o serie de schimbări față de meciul cu Germania. E un semn rău pentru maghiari. Oamenii de pe bancă vor dori să demonstreze că merită un loc în primul 11 și mai departe, iar numele prezente acolo impun respect: Giroud, Coman, Ben Yedder, Ousmane Dembele, Lemar sau Tolisso. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Franței la handicap asiatic -1,5 este 1.95. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Franța
Pronostic:
Franța -1.5 handicap asiatic
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro