Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

UNIBET


UEFA EURO 2020 - GRUPA C


cota2.ro

Macedonia de Nord - Olanda - Meciul de pe Johan Cruyff Arena va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs, un meci "pasnic" pana la urma urmei. Mecedonia de Nord e eliminata din competitie si vor juca fara nicio presiune. De partea cealalta, Olanda e calificata in fazele eliminatorii si cu siguranta vor juca acest meci pentru spectatori, dorind sa le ofere cateva momente de bucurie. E un meci de la care ma astept in primul rand la goluri multe marcate de "portocala mecanica" pentru ca au in fata un adversar fara obictiv in acest moment. Cred ca olandezii pot reusi cel putin 2-3 goluri in acest meci.

Echipe probabile:

Macedonia de Nord: Dimitrievski; S Ristovski, Velkovski, Musliu, Nikolov; Ademi, Alioski, Bardi, Spirovski; Pandev, Elmas.

Olanda: Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Blind, Van Aanholt; F. de Jong, Gravenberch, Wijnaldum; Depay, Malen.

Declaratii antrenori:

Selectioner Macedonia de Nord – Igor Angelovski - "In repriza a doua contra Ucrainei am aratat adevaratul nostru joc si am demonstrat ca meritam sa fim la Campionatul European. Asa ar trebui sa jucam si contra Olandei. Noi vrem sa facem un adevarat show si sa obtinem primul punct la acest turneu”

Selectioner Olanda – Frank de Boer - "Macedonia de Nord merita cu adevarat sa fie aici. Jucatorii se descurca foarte bine si sunt extrem de organizati. In plus, au aceasta vulpe sireata in fata, Goran Pandev, care poate cu adevarat sa faca diferenta. Ma bucur sa vad ca el inca iubeste jocul si poate fi important pentru tara sa. Nu trebuie sa ii subestimam, asa ca nu voi experimenta prea mult.”

Învârte ROATA NOROCULUI pe Betano și câștigă premii ZILNICE

Ucraina - Austria - Asa dupa cum bine am observat, cota pe egal la finalul partidei a scazut pana la valoarea de 2.00. De ce? Simplu! La un rezultat de egalitate, ambele echipe se califica oarecum in sferturi sau ma rog, Ucraina se califica direct, iar Austria are sanse mari sa prinda un loc 3 care duce in fazele eliminatorii. Indiferent cum o dau cele doua nationale, in fazele eliminatorii intalnesc un "monstru". Locul 2 da piept cu Italia, iar locul 3 cu castigatoarea Grupei E sau F. Daca ne uitam bine, in Grupa E, Spania e cam departe de primul loc si e o sansa buna, insa in Grupa F avem Franta, Germania si Portugalia. Totusi, trecand de calcule, cred ca ne asteapta un meci frumos pe Arena Nationala.

Echipe probabile:

Ucraina: Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Malinovskyi, Stepanenko, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsygankov.

Austria: Bachmann; Dragović, Alaba, Hinteregger; Lainer, Sabitzer, X Schlager, Grillitsch, Ulmer; Baumgartner, Arnautović.

Declaratii antrenori:

Selectioner Ucraina – Andrei Shevchenko - "Am incredere in echipa mea si sunt foarte multumit de atitudinea baietilor. Astept ultimul nostru meci in grupa, care va fi contra unei echipe foarte bune, cu cativa jucatori excelenti, ca David Alaba. Este un meci important si il vom pregati ca atare. Ambele echipe vor dori sa castige. Noi realizam ca situatia din clasament va obliga ambele echipe sa joace prudent. Trebuie sa ne aratam calitatea si vom vedea ce rezultat va fi la final. Austria este compacta, cu un stil distinct. Avem un respect imens pentru ea. Cred ca Austria si Ucraina sunt aproximativ la acelasi nivel.” 

Selectioner Austria – Franco Foda - "Va trebui sa creem mai multe spatii si sa ne imbunatatim jocul pe verticala. Cheia este jocul nostru de atac, care trebuie imbunatatit. Vrem sa castigam acest meci. Vrem sa castigam orice meci. Dar, de fiecare data este si un oponent, care doreste aceleasi lucruri. O stim foarte bine pe Ucraina. Si-a imbunatatit jocul sub conducerea lui Shevchenko si are multi jucatori de top luati individual. Dar orice echipa are slabiciunile ei. Le vom gasi si le vom exploata.”

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Macedonia de Nord vs Olanda
Pronostic:
2 + Olanda marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Ucraina vs Austria
Pronostic:
Peste 1.5 cartonase + Peste 5.5 cornere
Cota
1.42
Cota finala: 1.99
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro