Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.40

Superbet

Anglia și Cehia se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în ultima rundă a grupei D de la Euro 2020. 

Anglia este deja calificată în optimile de finală. Considerată una dintre marile favorite la startul turneului, naționala lui Gareth Southgate nu a convins în primele două meciuri. A învins Croația, scor 1-0, dar a expediat un singur șut pe spațiul porții adverse, și s-a chinuit cu Scoția, într-un meci cu o desfășurare asemănătoare, o singură execuție cadrată. Pentru disputa de astăzi, britanicii nu pot folosi doi fotbaliști. Chilweel și Mount sunt în carantină, din cauza Covid-19. 

cota2.ro

Cehia este una dintre surprizele plăcute de la actuala ediție, o națională cu un joc ofensiv, în măsura posibilităților, fără complexe. Cehii au câștigat meciul de debut, 2-0 contra Scoției, prin dubla lui Patrick Schick. Tot starul lui Leverkusen a înscris și în remiza contra Croației, dintr-un penalty pe care tot el îl obținuse. La rândul ei, Cehia este deja calificată în optimi. 

Anglia și Cehia au fost rivale și în preliminariile Europeanului. Cele două și-au împărțit victoriile. Cele mai intersante informații înaintea disputei de pe Wembley: 

• în cel mai recent meci direct, câștigat de Cehia cu 2-1, s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• ultimele 4 meciuri jucate de Anglia au fost X la pauză

• englezii nu au primit gol în ultimele 4 partide, dar nici nu au înscris mai mult de unul 

• 88% este procentajul de reușită al paselor pentru Anglia. Naționala lui Southgate a avut o posesie sterilă în ambele partide de până acum

• 230 de km au alergat fotbaliștii cehi la Euro 2020. Englezii au parcurs doar 204 km. 

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.88.

43 de Lei Bonus FĂRĂ DEPUNERE AICI

Croația și Scoția se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală de la Euro 2020. 

Calculele sunt foarte simple înainte de Croația - Scoția. Egalul le trimite pe ambele acasă. Cine câștigă se califică în optimile de finală. Vicecampioana mondială Croația a continuat forma dezamăgitoare din ultimele luni. A pierdut disputa cu Anglia, în care și-a creat o singură ocazie importantă de gol, și a scos o remiză contra Cehiei, 1-1, după o altă prestație extrem de ștearsă. Marele atu de la Mondialul precedent, linia de mijloc, este acum sub parametri obișnuiți. Nu reușește să îi pună în valoare pe Rebic sau pe Kramaric. 

Scoția are un moral bun, după remiza albă cu Anglia. Scoțienii mai au un avantaj astăzi. Joacă acasă, pe Hampden Park, din Glasgow. Compartimentul forte al naționalei pregătite de Steve Clark este cel defensiv. Tierney (Arsenal), Robertson (Liverpool) și reprofilatul McTominay (Manchester United) îi dau o siguranță suplimentară portarului Marshall. Va lipsi o piesă importantă astăzi, Billy Gilmour, închizătorul de la Chelsea. Acesta a fost confirmat cu Covid-19. 

• ambele meciuri jucate de Croația la Euro 2020 au fost X la pauză

• câte un șut pe poartă au trimis atât Croația, cât și Scoția, în disputa directă cu Anglia

• 197 de km au alergat fotbaliștii croați la acest Euro. Scoțienii sunt superiori la acest aspect, 214 km

• 749 de pase au reușit croații în primele două meciuri. În ciuda stilului mai direct, scoțienii sunt aproape, cu 685 de pase reușite

• defensiva Scoției a recuperat 83 de baloane în primele două meciuri. Cea a Croației 67 mingi.

Croația - Scoția este genul de meci în care nicio combatantă nu își permite să riște. Ambele vor aștepta greșeala adversarilor, iar scoțienii vor încerca să fructifice fazele fixe. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.81. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Cehia vs Anglia
Pronostic:
PSF X
Cota
1.88
Croația vs Scoția
Pronostic:
PSF X
Cota
1.81
Cota finala: 3.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro