Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

UNIBET


UEFA EURO 2020 - GRUPA E


cota2.ro

Spania - Slovacia - Spania e o dezamagire pana in acest moment, la acest Campionat European. Spaniolii ocupa in acest moment locul 3 in grupa, iar in aceasta ultima partida cu Slovacia au nevoie de victorie daca isi doresc sa avanseze in fazele superioare ale competitiei. Slovacia nu arata rau deloc si ma astept sa isi incerce norocul astazi. Acesta va fi insa un meci diferit deoarece Spania tine foarte mult de minge. Ma astept totusi la un succes al trupei lui Luis Enrique.

Echipe probabile:

Slovacia (4-2-3-1): Dubravka – P. Pekarik, L. Satka, Skriniar, Hubocan – J. Kucka, Hrosovsky – Haraslin, Hamsik, R. Mak – O. Duda.

Spania (4-3-3): U. Simon – Azpilicueta, A. Laporte, P. Torres, J. L. Gaya – M. Llorente, Busquets, T. Alcantara – G. Moreno, Morata, A. Traore.

Declaratii antrenori:

Selectioner Slovacia – Stefan Tarkovic - "Suedia si Polonia au fost favorite atunci cand au jucat impotriva noastra. Spania insa este una dintre marile favorite si nu doar in grupa noastra, ci in tot turneul. Trebuie sa ne pregatim foarte bine pentru aceasta partida. Eu inca am incredere ca putem avea succes la acest Campionat European."

Selectioner Spania – Luis Enrique - "Speram sa avem 6 puncte si niciun gol primit, sigur, asta speram! Toata lumea spera asta. Realitatea este insa diferita. In primul meci meritam mai mult, dar sa spune ca acest rezultat de egalitate nu a fost nedrept. Acesta este fotbalul. In martie am avut dificultati impotriva unor adversari mult mai slabi ca cei de la EURO. Avem deja dificultati dupa doua etape, o presiune care vine in mod normal doar in optimi sau sferturi de finala. Al 3-lea meci va fi crucial. Trebuie sa castigam daca vrem sa mergem in faza eliminatorie. Toate cele 4 echipe din grupa sunt la mana lor."


43 de Lei Bonus FĂRĂ DEPUNERE AICI


Suedia - Polonia - Suedia e calificata in fazele superioare ale competitiei, iar problema e cu cine va juca si unde. Sunt foarte multe calcule in care nu prea vreau sa intru. Pentru Suedia e important ca s-au calificat intr-o faza superioara deoarece au o nationala buna si merita acest lucru. Polonia are un singur punct si doar victoria ii poate trimite in optimi. Ma astept ca Lewandowski si CO sa inceapa ofensiv si sa dicteze ritmul. Suedia are jucatori letali pe contraatac in frunte cu tanarul Isak si nu vor ezita sa "muste" atunci cand este cazul.

Echipe probabile:

Suedia (4-4-2): R. Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, L. Augustinsson – S. Larsson, Ekdal, K. Olsson, Forsberg – A. Isak, Quaison.

Polonia (3-5-2): Szczesny – Bereszynski, Bednarek, K. Glik – Jozwiak, J. Moder, Krychowiak, Zielinski, T. Puchacz – Lewandowski, Swiderski.

Declaratii antrenori:

Selectioner Suedia – Janne Andersson - "Vrem sa castigam grupa pentru ca ne-ar oferi o perioada mai mare de odihna inaintea urmatorului meci. Vom juca impotriva unei echipe care sta foarte bine fizic si care va fi foarte motivata. Alearga foarte mult, lupta cu darzenie si nu se feresc de tacklinguri, la fel ca noi. De asemenea, il au pe Robert Lewandowski in atac. Daca vrem sa avem spatii pe care sa le exploatam va trebui sa avem grija la pressingul initial mai bine decat am facut-o cu Spania."

Selectioner Polonia – Paulo Sousa - "Este important ca jucatorii sa aiba o stare de spirit buna. Noi le spune sa joace cu incredere si cu curaj. Si am vazut aceasta atitudine dupa pauza in meciul cu Spania. Inca mai avem mult de lucru si vom continua sa imbunatatim jocul nostru pentru ca avem calitate. Dar, daca putem juca asa impotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din lume, eu cred ca putem juca asa cu oricine. Putem pierde sau castiga, dar cu asa o prestatie ne putem apropia foarte mult de victorie."

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SPANIA vs SLOVACIA
Pronostic:
Spania castiga + Spania marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.36
SUEDIA vs POLONIA
Pronostic:
Polonia marcheaza + Peste 5.5 cornere
Cota
1.48
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro