Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

BETANO


UEFA EURO 2020 - GRUPA F

cota2.ro


Germania - Ungaria - Ungaria e ca si eliminata de la EURO desi teoretic are cateva sanse daca invinge Germania, lucru aproape imposibil, avand in vedere ca se joaca pe Allianz Arena. In Grupa F, obiectivul fiecarei echipe e locul 1 deoarece acesta iti duce in optimi echipe Elvetiei, locul 3 din Grupa A. Locul 2 din aceasta grupa joaca cu Anglia pe Wembley in optimi, meci care nu e simplu deloc. Ma astept la un festival de goluri al germanilor in acest meci.

Echipe probabile:

Germania (3-4-3): Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündoğan, Kroos, Gosens; Sane, Gnabry, Havertz.

Ungaria (3-5-2): Gulácsi; Botka, Orbán, At. Szalai; Négo, Kleinheisler, Ádám Nagy, Schafer, Fiola; Ád. Szalai, Sallai.

Declaratii antrenori:

Selectioner Germania – Joachim Low - "Cu Portugalia am reusit o super-performanta, am vazut o stare buna de spirit si un moral bun intr-o situatie dificila. Meritam aceasta victorie si acest scor. Am vrut sa ne corectam jocul ofensiv, sa facem mai bine ceea ce gresisem impotriva Frantei, era clar si am dictat ritmul de la inceput, am dezvoltat un joc bun de combinatii pe aripi, cu Gosens si Kimmich. Gosens a fost combativ, intotdeauna periculos la poarta adversa, de asta avem nevoie. Cu Ungaria nu concep alt rezultat decat victoria."

Selectioner Ungaria – Marco Rossi - "Franta ar putea foarte bine sa castige intreg turneul, dar contra ei Dumnezeu ne-a privit de sus. Gulacsi este unul dintre cei mai buni portari din lume. Faptul ca nu a putut para sutul lui Griezmann a fost lamurit mai tarziu. Sunt aici, am 56 de ani si antrenez o echipa la Euro. Ma simt ca un copil intr-un parc de distractii. Sunt mandru de baieti. Au compensat diferenta de valoare fata de francezi cu inima lor mare. Si respectand planul tactic. Sincer, eu credeam ca un rezultat e mai posibil impotriva Portugaliei decat contra Franței. Dupa 0-3 in primul meci, am trait clipe dificile psihic. Nu mai eram convins ca vom putea realiza o asemenea performanta. Dar fanii ne-au oferit o bomba de adrenalina. Si noi i-am facut fericiti pe suporteri.”


43 de Lei Bonus FĂRĂ DEPUNERE AICI


Franta - Portugalia - Asa cum spunem si mai sus, locul 1 in aceasta grupa e foarte important, iar in acest meci ambele echipe isi vor dori victoria. Atat Franta, cat si Portugalia sunt doua nationale extrem de puternice, ba mai mult decat atat, vorbim de campioana europeana en-titre si campioana mondiala in exercitiu. Bun, de la ce poti sa te astepti de la un asemenea meci? Simplu, la goluri. Franta are o revansa de luat dupa infrangerea in finala CE din 2016, jucata chiar la Paris si ma astept sa atace mult. Nici Portugalia nu cred ca o sa lase garda jos si ma astept si din partea lor la o ofensiva totala.

Echipe probabile:

Franta (4-4-2): Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Digne; Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann; Benzema, Mbappe.

Portugalia (4-4-2): Patricio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Sanches, Danilo, Silva, Fernandes; Jota, Ronaldo.

Declaratii antrenori:

Selectioner Franta – Didier Deschamps - "Cu Germania a fost un meci dur, cu calitate şi talent. A fost primul nostru joc, dar putea fi o semifinala sau o finala. Evident, pentru noi acele trei puncte reprezinta ceva important, insa nu sunt decisive. Suntem capabili sa facem lucruri mai bune cu mingea, dar in ceea ce priveste starea de spirit am demonstrat acea abilitate pe care am avut-o intotdeauna, sa fim uniti cand trebuie sa suferim. Benzema stie ca lumea asteapta de la el sa inscrie si are nevoie cat mai repede sa o faca. A participat mult la fazele ofensive si cred ca are situatia sub control. E adevarat ca daca puncta in prima repriza, singur cu portarul, altfel decurgea meciul de la Budapesta cu Ungaria. Dincolo de stadionul complet plin, un avantaj incontestabil pentru Ungaria, aceasta a facut jocul anului, iar scenariul i-a facut sa aiba si mai multa energie. Trebuie sa ma gandesc la duelul cu Portugalia. Este adevarat ca remiza un cu ungurii ne obliga sa facem un meci bun miercuri.”

Selectioner Portugalia – Fernando Santos - "Germania este una dintre cele mai puternice echipe din lume, nu ştiu care echipa poate sa vina in Germania si sa creada ca va castiga. Eu m-am gandit ca o putem face si cred ca am inceput bine, reusind cateva combinatii, am profitat de contraatac stiind ca ei au probleme cu asta, ca sa marcam primul gol chiar daca ei dominau. Am mai fi putut inscrie pe alt contraatac, dar nu a iesit. A fost o victorie meritata a Germaniei, colectivul nostru a esuat. Cu Franta trebuie sa fim foarte atenti.”

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
GERMANIA vs UNGARIA
Pronostic:
Germania -1.5 AH
Cota
1.55
FRANTA vs PORTUGALIA
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 2.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro