Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Polonia

BETFAIR EXCHANGE

Suedia și Polonia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda decisivă a grupei E de la Euro 2020. 

Suedia este cu sacii în căruță, singura echipă din Grupa E deja calificată în optimile Euro 2020. Nordicii au rezistat în fața Spaniei, scor 0-0, și au avut o doză de șansă în disputa cu Slovacia, câștigată 1-0, printr-un penalty transformat de Forsberg. Au impresionat până acum doar prin forța defensivă, fiind alături de Italia și Anglia singurele formații fără gol primit. 

cota2.ro

Polonia are șanse reale la calificarea în faza eliminatorie, deși după primul meci, pierdut 1-2 cu Slovacia, totul părea compromis. A urmat remiza cu Spania, în care starul Robert Lewandowski a ieșit la rampă. Polonezii merg în optimi cu o victorie astăzi, iar selecționerul Paulo Sousa a primit o veste bună. Experimentatul mijlocaș Grzegorz Krychowiak, de la Lokomotiv Moscova, este din nou disponibil, după suspendarea de runda trecută. 

💥COTA 50 pentru azi specială AICI💥

• Polonia are o serie de 8 meciuri consecutive cu gol marcat

• 34% a fost posesia Suediei în primele două meciuri din grupă. E cel mai scăzut procent dintre toate participantele la Euro 2020

• Suedezii au și cele mai puține pase complete, 470. Polonia stă mai bine, 622 de rase reușite

• 17 ocazii de gol și-a creat Suedia în primele două meciuri. Polonia e superioară și la acest aspect, 22 de ocazii.

• 67 de goluri în 121 de meciuri a înscris Robert Lewandowski pentru naționala Poloniei, cel mai bun marcator din istorie.

Suedia abordează partida relaxată, cu calificarea în buzunar. De cealaltă parte, Polonia va intra decisă, iar forma arătată de Lewandowski contra Spaniei este dătătoare de speranțe. Pe Betfair Exchange, cota pentru Draw No Bet Polonia (Pariu fără egal, DNB) este 1.98!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Suedia vs Polonia
Pronostic:
Polonia DNB
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro