Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.74

Superbet

Portugalia - Franța, reeditarea finalei de la Euro 2016, se joacă astăzi, de la ora 22:00, pe Puskas Arena din Budapesta. 

Portugalia este aproape sigură de calificarea în optimile de finală. Are 3 variante: victoria, egalul și un eșec la cel mult două goluri. Lusitanii au învins categoric Ungaria, scor 3-0, și au fost implicați într-un adevărat recital, 2-4 cu Germania. Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria naționalei, a fost protagonist în ambele dispute. A înscris o dublă contra maghiarilor și un gol după o cursă superbă, contra nemților. 

cota2.ro

Franța este singura formație calificată matematic din grupa F. Prestațiile campioanei mondiale nu au fost deloc convingătoare. În victoria contra Germaniei, francezii au expediat un singur șut pe poartă, apoi au remizat împotriva codașei Ungaria, scor 1-1. Naționala „Cocoșului Galic” nu își permite să se relaxeze. Are nevoie de o victorie pentru a câștiga grupa și pentru a evita un adversar tare în optimile de finală. Locul secund din grupa F va înfrunta Anglia, iar locul 3 are șanse mari să dea peste Olanda. 

43 de Lei Bonus FĂRĂ DEPUNERE AICI

• ultimele 4 meciuri directe dintre Portugalia și Franța au fost 0-0 la pauză

• Portugalia - Franța a fost finala Europeanului precedent. S-a încheiat 0-0 după 90 de minute, lusitanii câștigând datorită golului marcat de Eder în a doua repriză a prelungirlor

• 19 ocazii de gol și-a creat Portugalia în primele 2 meciuri de la Euro 2020. Franța a avut 20 de oportunități

• Echilibrul este aproape perfect și în ceea ce privește acuratețea paselor, 87% în cazul ambelor, și al numărului de pase reușite, 995 Portugalia și 976 Franța

• câte 81 de mingi au recuparat atât Portugalia, cât și Franța în primele două partide.

Cifrele de la acest turneu final indică o partidă echilibrată. Același lucru ne sugerează și precedentele înfruntări directe. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.67. 

-----------------------------------------------------------------

Germania - Ungaria, din ultima rundă a grupei F de la Euro 2020, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Germania are nevoie de cel puțin un punct pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală. Nemții au cedat primul meci, contra campioanei mondiale Franța, deși adversara a expediat un singur șut pe poartă. În partida secundă din grupă, trupa lui Joachim Low a avut o prestație entuziasmantă și a învins Portugalia, scor 4-2. Meciul decisiv de astăzi se joacă la Munchen. 

Ungaria nu s-a făcut de râs la acest turneu final. Păstrează încă șanse matematice la calificarea în faza următoare, datorită remizei cu Franța. Punctul a fost obținut în condiții speciale, acasă, pe Puskas Arena, în fața a peste 60.000 de suporteri. Astăzi, acest avantaj a dispărut. Maghiarii au nevoie neapărată de victorie. 

💥COTA 50 pentru azi specială AICI💥

• ultimul meci direct dintre Germania și Ungaria a fost un amical din 2016, câștigat de nemți cu 2-0. Neuer, Leno, Rudiger, Hummels, Kroos, Muller și Sane făceau parte din lot și atunci

• 13 ocazii de gol și 7 șuturi pe spațiul porții a expediat Germania în meciul cu Portugalia

• 90% este procentajul paselor reușite de Germania la acest turneu final. Ocupă primul loc în această ierarhie

• 10 ocazii și-a creat Ungaria în primele două partide. Germania e net superioară, cu 23 de oportunități

• un singur corner a obținut Ungaria în primele două partide. Germania a beneficiat de 8

• 936 de milioane de euro valorează lotul Germaniei de la Euro 2020. Al Ungariei este cotat la doar 74 de milioane. 

Pe Superbet, cota pentru Germania înscrie cel puțin un gol în ambele reprize (IG1+&IIG1+) este 1.64. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Franța
Pronostic:
PSF X
Cota
1.67
Germania vs Ungaria
Pronostic:
Germania marchează în ambele reprize
Cota
1.64
Cota finala: 2.74
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro