Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.24

BETANO

Daniil Medvedev (2 ATP) îl întâlnește pe Casper Ruud (14 ATP) în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Mallorca.

Daniil Medvedev pare să aștepte partea de sezon de pe hardul american. Rusul este un dușman declarat al turneelor pe zgură și pare să nu iubească foarte tare nici iarba. Nu are niciun trofeu pe această suprafață, iar palmaresul din acest an este format dint-un eșec și o victorie. A fost învins la Halle de Struff, scor 7-6(6), 6-3, iar în primul tur de la Mallorca a trecut de Moutet. Daniil este recunoscut pentru ieșirile sale nervoase, dar în ultima perioadă acestea s-au accentuat. 

cota2.ro

Adversarul său este norvegianul Casper Ruud, un jucător serios, aflat în forma carierei. Are procentaj 100% pe iarbă în acest an, victorii la Gilles Simon și Tennys Sangren, ambele în minimum de seturi. 

• Medvedev și Ruud s-au înfruntat o singură dată, la ATP Cup, în anul 2020. Rusul s-a impus greu, scor 6-3, 7-6(6)

• nicio minge de break nu a avut Sangren în meciul cu Ruud, din optimile de la Mallorca

• Ruud a câștigat 87% dintre mingile jucate cu primul serviciu în meciul cu Sangren

• Medvedev nu a mai legat 4 victorii pe iarbă din anul 2017

Pe Betano, handicapul asiatic +5,5 game-uri pe Casper Ruud are o cotă de 1.38.

Depui 500 și pariezi 1500 dacă te înscrii la BETANO AICI

Alex de Minuar (18 ATP) și Vasek Pospisil (66 ATP) se înfruntă în sferturile de finală de la Eastbourne. 

Alex de Minaur este marea speranță a tenisului australian, un jucător cu lovituri explozive, în special cea de forehand. Tenismenul în vârstă de 22 de ani are un start bun de sezon pe iarbă. A ajuns până în ultimul act la Londra, eliminându-l pe parcurs inclusiv pe Marin Cilic. În primul tur de la Eastbourne nu a avut probleme contra britanicului Liam Broady, pe care l-a învins 6-3, 6-4. 

Vasek Pospisil este un canadian cu un serviciu bun, dar măcinat de accidentări de-a lungul anilor. Al 66-lea jucător al lumii a sărit complet peste sezonul pe zgură din acest an, inclusiv peste Roland Garros. A revenit pe iarba de la Eastbourne, unde a obținut prima victorie după o serie de 4 înfrângeri consecutive. Canadianul nu are vreun trofeu în carieră, iar ultima serie de 3 meciuri câștigate la rând pe iarbă datează din 2017. 

• 3 meciuri directe s-au disputat între De Minaur și Pospisil. Sportivul din Australia le-a câștigat pe toate, cedând un singur set

• cel mai recent meci direct a avut loc în optimile de finală de la US Open 2020. De Minaur s-a impus 3-0, cedându-și o singură dată serviciul

• 13 erori neforțate a comis De Minaur în ultimul meci direct. Pospisil a greșit de 48 de ori

• 4 titluri ATP are De Minaur în carieră. Acum are o șansă importantă pentru al 5-lea. A rămas principalul favorit de pe tabloul de la Eastbourne.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Alex de Minaur este 1,38. 

AICI ai cel mai mare BONUS la pariuri sportive: 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1!

Angelique Kerber (28 WTA) o întâlnește pe Amanda Anisimova (81 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg.

Angelique Kerber este una dintre cele mai bune jucătoare pe iarbă din ultimii ani. A cucerit titlul la Wimbledon în 2018 și a mai jucat o finală, în 2016. Asta pentru că stilul nemțoaicei se potrivește perfect pe această suprafața. Este o jucătoare inventivă, cu o încheietură fină, care găsește de multe ori soluții neconvenționale. În primele două tururi de la Bad Homburg și-a zdrobit adversarele. A învins-o 6-1, 6-1 pe Ekaterina Yashina și 6-0, 6-2 pe Anna Blinkova. 

Amanda Anisimova este o mare speranță a tenisului american. La vârsta de 17 ani ajungea în semifinalele Roland Garros. Din cauza unor probleme personale, cariera ei a stagnat. Ajunsă acum la 19 ani, Amanda a venit pe iarba din Germania după 3 înfrângeri consecutive fără set câștigat, inclusiv în primul tur de la Paris. 

• Amanda Anisimova nu a câștigat niciodată mai mult de 2 meciuri consecutive pe iarbă

• 71% este procentajul victoriilor lui Kerber pe iarbă, în întreaga carieră. Este suprafața favorită a nemțoaicei

• Anisimova nu a câștigat vreun meci pe iarbă împotriva unei jucătoare de top 10 WTA

• Kerber a câștigat 88% dintre punctele jucate cu primul serviciu în turul precedent, contra Annei Blinkova 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Angelique Kerber este 1.65.

Încasează AICI un BONUS de 125% din prima depunere până la 500 de Lei dacă te înscrii la UNIBET

Anastasija Sevastova (61 WTA) și Elena Rybakina (21 WTA) se înfruntă în sferturile de finală de la Eastborune. 

Letona Anastasija Sevastova, în vârstă de 31 de ani, este o jucătoare de regularitate. Nu excelează la niciun aspect al jocului, dar are un stil agasant pentru adversare. Relația este cu iarba nu este cea mai bună. Nivelul maxim atins la Wimbledon este turul 2, în 2017 și 2019, fiind turneul de Grand Slam cu cele mai slabe performanțe. 

Elena Rybakina este văzută de specialiști drept o viitoare campioană de Grand Slam. Sportiva din Kazahstan deține toate atuurile. Are un fizic ideal, măsurând 1,84 metri, un serviciu pe măsura calităților și o lovitură năucitoare de forehand. În turul precedent de la Eastbourne a reușit o victorie impresionantă în fața Elinei Svitolina, a 5-a jucătoare a lumii. Rybakina a salvat 7 dintre cele 9 mingi de break avute de ucraineancă, servind și 7 ași. 

• 56% este procentajul de victorii al Sevastovei pe iarbă

• Rybakina și Sevastova au jucat același număr de meciuri în anul 2021, câte 22 

• Rybakina a servit 113 ași în cele 22 de partide, Sevastova doar 47

• Elena a câștigat 60,5% dintre punctele jucate pe propriul serviciu în anul 2021, Sevastova doar 55%.

Pe Betano, handicapul asiatic +3,5 game-uri pe Elena Rybakina are o cotă de 1.35. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Medvedev vs Casper Ruud
Pronostic:
Ruud +5.5 game-uri
Cota
1.38
De Minaur vs Pospisil
Pronostic:
1
Cota
1.38
Kerber vs Anisimova
Pronostic:
1
Cota
1.65
Sevastova vs Rybakina
Pronostic:
Rybakina +3.5 game-uri
Cota
1.35
Cota finala: 4.24
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro