Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETANO


UEFA EURO 2020


cota2.ro

ITALIA - AUSTRIA - Dupa 3 victorii din 3 si fara niciun gol primit, Italia isi propune obiective marete pentru acest Campionat European. Adversara din optimi e Austria, nationala care a ocupat locul secund in Grupa C. Austria e clar ca e constienta de adversarul pe care il va avea in fata, iar o eventuala eliminare ar fi asteptata de toata lumea. Un lucru e clar, acestia isi vor juca sansa. Meciul dintre Italia si Austria se va juca pe Wembley si ma astept ca italienii, chiar daca nu vor evolua "acasa", sa faca o figura frumoasa. E o diferenta foarte mare intre cele doua echipe, iar obiectivul e unul maret: sferturile CE.

Echipe probabile:

Italia (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola – Barella, Jorginho, Locatelli – Berardi, Immobile, Insigne.

Austria (4-3-2-1): Bachmann – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Laimer, Grillitsch, X. Schlager – Sabitzer, Baumgartner – Arnautovic.

Declaratii antrenori:

Selectioner Italia – Roberto Mancini - "Acum incepe un alt turneu final. Daca baietii vor continua sa joace la fel ca pana acum, eu sunt fericit, este tot ceea ce vreau. Verratti sau Locatelli? Un jucator bun nu va evolua”.

Selectioner Austria – Franco Foda - "In aceasta faza a competitiei nu exista adversari usori. Italia nu a mai pierdut de o eternitate, dar poate va veni si vremea cand va pierde din nou. Este important pentru noi sa fim concentrati la pregatire si sa avem o recuperare buna. Apoi, vom face tot ce putem ca sa castigam la Londra. Va fi greu, dar jucatorii sunt nerabdatori si pregatiti sa arate ce pot. Eu am un plan.”


Depui 500 și pariezi 1500 dacă te înscrii la BETANO AICI


TARA GALILOR - DANEMARCA - Duel destul de echilibrat in optimile Campionatului European, intre Tara Galilor si Danemarca. Galezii au terminat grupa pe locul secund, la egalitate de puncte cu Elvetia. Danemarca a obtinut o calificare memorabila in optimi dupa ce au surclasat Rusia pe Parken. Ma astept la un meci in care ambele echipe vor ataca foarte mult si ma astept la goluri. E destul de dificil sa anticipam cine o sa mearga in sferturi, insa danezii sunt usor favoriti sau ma rog, bookmakerii vad asa acest meci. Dupa ce s-a intamplat cu Eriksen, Danemarca are si o doza mare de moral si cred ca acest lucru o sa conteze, mai ales daca vor primi un mesaj video de la decarul nationalei. Pericolul nr. 1 pentru poarta lui Schmeichel poate veni de la Bale, jucatorul de care se leaga toate sperantele Tarii Galilor.

Echipe probabile:

Tara Galilor (4-2-3-1): Ward – Roberts, Mepham, Rodon, B Davies – Morrell, Allen – Bale, Ramsey, James – Moore.

Danemarca (5-2-3): Schmeichel – Mæhle, Vestergaard, Kjær, Christensen, Wass – Højbjerg, Delaney – Poulsen, Damsgaard, Braithwaite.

Declaratii antrenori:

Selectioner Tara Galilor – Rob Page - "Noi toti avem ambitia de a merge in acest turneu cat de departe se poate, dar nu vom intra cu naivitate in acest meci. Am urmarit-o pe Danemarca jucand la ultimul ei meci si nu puteam fi decat impresionati de felul in care s-a prezentat. Mai stim insa ca, in ziua noastra buna, putem juca bine in fata oricui.”

Selectioner Danemarca – Kasper Hjulmand - "Noi ne-am pregatit bine si ne simtim pregatiti pentru orice scenariu posibil sambata. Abia asteptam meciul. Ne-am uitat la jocul galezilor si ei sunt foarte puternici. Cu siguranta va fi un meci echilibrat.”

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ITALIA vs AUSTRIA
Pronostic:
1
Cota
1.54
TARA GALILOR vs DANEMARCA
Pronostic:
Gareth Bale 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro