Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Austria

BETFAIR EXCHANGE

Italia și Austria se înfruntă în optimile de finală de la Euro 2020, astăzi, de la ora 22:00. 

Italia este naționala despre care se vorbește cel mai frumos la Euro 2020. Squadra Azzurra a câștigat fără emoții grupa A, cu victorii pe linie și fără gol primit împotriva Turciei, Elveției și Țării Galilor. Nu doar rezultatele au fost impresionante, ci și maniera în care au fost obținute. Trupa lui Roberto Mancini practică un fotbal total, fotbaliștii au o mare disponibilitate la efort și în același timp o mare libertate de mișcare. Așa se explică și cele două goluri marcate de interul Manuel Locatelli. Mancini nu îl poate folosi astăzi pe Alessandro Florenzi, iar Chiellini este în continuare incert. Lotul este însă unul foarte bun, așa că absențele nu vor fi resimțite. Selecționerul Italiei a bifat o performanță inedită în faza grupelor. Din lotul de 26 de jucători a folosit deja 25 în primele 3 partide. Doar portarul Meret, a 3-a opțiune pe post, nu a evoluat. 

cota2.ro

Austria este o națională de luat în seamă. Construită pe scheletul fotbaliștilor veniți din Bundesliga, nu mai puțin de 19, a încheiat pe locul secund grupa C. A obținut două victorii, ambele pe Arena Națională din București, 3-1 cu Macedonia de Nord și 1-0 cu Ucraina. A dominat autoritar ambele dispute, dar nu a făcut față și contra olandezilor, cedând 0-2. Și selecționerul austriac Franco Foda are un absent de marcă astăzi, pe Valentino Lazaro, de la Monchengladbach. 

AICI ai cel mai mare BONUS la pariuri sportive: 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1!

Italia și Austria nu s-au mai înfruntat într-un meci direct din anul 2008. Cele mai interesante informații și statistici înaintea disputei de astăzi, de pe Wembley: 

• Italia are o serie de 11 meciuri consecutive câștigate și fără gol primit

• ultimul eșec suferit de Italia datează din septembrie 2018, un 0-1 contra Portugaliei, în Nations League

• 60 de ocazii de gol și-a creat Italia în meciurile din faza grupelor. Doar Danemarca stă mai bine la acest capitol. Austria a avut 37 de oportunități de gol

• Italia a avut o posesie de 57,7% în primele 3 partide și prinde podiumul la Euro 2020, după Spania și Germania. Austria nu stă nici ea rău, locul 8, cu un procent de 54%

• Italia și Austria au beneficiat de câte 18 lovituri de la colțul terenul în faza grupelor, o medie foarte bună, de 6 cornere/meci

• jucătorii Italiei au fost surprinși de 9 ori în offside în grupă, record pentru Euro 2020

• Italia a comis 32 de faulturi și a încasat 3 cartonașe galbene până acum. Statistica Austriei este aproape identică, 33 de faulturi și 3 cartonașe galbene.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Italiei la handicap asiatic -1.0 este 1.91. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Italia vs Austria
Pronostic:
Italia -1 Handicap Asiatic
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro