Ponturi Pariuri Fotbal Țara Galilor vs Danemarca

BETFAIR EXCHANGE

Țara Galilor și Danemarca se înfruntă în prima optime de finală de la Euro 2020, astăzi, de la ora 19:00, pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam. 

Țara Galilor este o echipă care excelează prin organizarea defensivă și care are câțiva fotbaliști sclipitori la mijloc. Mai exact doi, cel puțin în ceea ce au demonstrat la acest turneu final. Este vorba despre Gareth Bale și despre Aaron Ramsey. Ei au fost pionii principali și în 2016, când la prima participare la un European, galezii au ajuns până în semifinale. La Euro 2020, Țara Galilor a încheiat pe locul secund grupa A, una în care pornea cu ultima șansă. A remizat cu Elveția, scor 1-1, a învins clar Turcia, scor 2-0, și s-a recunoscut învinsă de Italia, scor 0-1. Selecționerul Robert Page nu îl poate folosi astăzi pe Ethan Ampadu, eliminat de Ovidiu Hațegan în ultimul meci din faza grupelor. 

cota2.ro

Danemarca a avut un start îngrozitor de turneu final. Nu doar că a pierdut neașteptat contra Finlandei, scor 0-1, dar a fost aproape și de o tragedie. Starul Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în finalul primei reprize, iar medicii s-au luptat minute bune pentru viața lui. A mai urmat un eșec, 1-2 cu Belgia, iar calificarea părea compromisă. Jocurile rezultatelor le-au dat încă o șansă, pe care au fructificat-o în stil mare. În runda decisivă, nordicii au zdrobit Rusia, scor 4-1, într-un meci controlat autoritar. Danezii sunt obișnuiți ai turneelor finale europene. Au participat la 7 din ultimele 9 ediții, depășind de 4 ori faza grupelor. Cea mai mare performanță este titlul cucerit în 1992. 

Depui 500 și pariezi 1500 dacă te înscrii la BETANO AICI

Țara Galilor și Danemarca se cunosc bine. Au fost adversare în ediția inaugurală din Nations League. În toamna lui 2018, nordicii au câștigat ambele dispute, 2-1 la Cardiff și 2-0 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante: 

• Danemarca este naționala cu cele mai multe ocazii de gol create la Euro 2020. Nordicii au avut 60 de oportunități. Singura reprezentativă care ține aproape este Italia

• Danemarca este lider detașat și în ceea ce privește șuturile pe spațiul porților adverse, 22 

• În comparație, Țara Galilor și-a creat doar 28 de ocazii de gol și a șutat de 10 ori pe spațiul porții

• 57,3% este posesia Danemarcei la Euro 2020. Țara Galilor este codașă la acest aspect, cu un procent de 39,7% 

• Danemarca a marcat în 13 din ultimele 14 meciuri jucate

• 12 cornere a avut Țara Galilor în meciurile din faza grupelor. Danemarca e în top și la această categorie, cu 18 lovituri de la colțul terenului obținute, o medie de 6/partidă

• 35 de faulturi au comis jucătorii danezi. Au încasat 4 cartonașe galbene

• Țara Galilor a comis cele mai puține faulturi de la Euro 2020, doar 26, dar a încasat 5 cartonașe galbene și unul roșu

• în ultimele 4 meciuri disputate de Țara Galilor nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2.0 goluri în regim asiatic este 2.02. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Țara Galilor vs Danemarca
Pronostic:
SUB 2 goluri asiatic
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro