Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETANO

Belgia și Portugalia se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în optimile de finală de la Euro 2020

Belgia a câștigat grupa B, cu victorii pe linie în fața Rusiei, Danemarcei și Finlandei, dar sorții i-au fost potrivnici și i-au scos în fața Portugalia lui Cristiano Ronaldo. „Dracii roșii” au doi fotbaliști în mare formă la acest turneu final. În primul rând pe Romelu Lukaku, autor a 3 reușite, iar în al doilea pe Kevin de Bruyne. Starul lui Manchester City a fost decisiv în victoria chinuită cu Danemarca. A intrat după pauză și a luminat jocul, cu o pasă de gol și cu o reușită superbă. Selecționerul Roberto Martinez nu îi poate folosi azi pe fundașul dreapta Timothy Castagne și mijlocașul Nacer Chadli. 

cota2.ro

Portugalia a supraviețuit în „grupa morții”. A încheiat pe locul secund, după Franța, dar în fața Germaniei și a Ungariei. Toate meciurile lusitanilor de la Euro 2020 au fost spectaculoase, 3-0 cu Ungaria, apoi festivaluri de goluri și de ratări cu Germania, eșec 2-4, și cu Franța, remiză 2-2. Cristiano Ronaldo, ajuns la 36 de ani, a fost și de această dată omul providențial. Este golgeterul turneului, cu 5 reușite. Starul lui Juventus are însă ajutoare importante. Pe lângă vedetele Bruno Fernandes, Bernardo Silva și Diogo Jota, în linia de mijloc s-a mai impus un jucător, închizătorul Danilo Pereira, de la PSG. Puternicul mijlocaș de 1.88 metri a fost vital în cele 3 partide de până acum.

• 33 de deposedări au reușit fotbaliștii portughezi la Euro 2020, o medie de 11/partidă

• 24,8 km a alergat Danilo Pereira în primele 3 partide. A fost integralist în două rânduri și a jucat o repriză contra Franței

• Danilo Pereira are cel mai ridicat procentaj al paselor reușite din întreg lotul Portugaliei, 94,3%

• 12 mingi a recuperat Danilo Pereira în primele 3 meciuri de la Euro 2020

Oferta specială pregătită de Betano pentru acest meci conține un pariu interesant, Danilo Pereira reușește peste 0,5 deposedări, la o cotă de 1.47. 

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Olanda și Cehia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în optimile de finală de la Euro 2020. 

Olanda a avut un parcurs ideal în faza grupelor. Le-a învins pe Ucraina, Austria și Macedonia de Nord, având un golaveraj total de 8-2. Jocul batavilor este unul ofensiv, cu multe mingi aduse în preajma careului advers. Acest lucru se datorează și faptului că cei doi fundașil laterali, Patrick van Aanholt (Crystal Palace) și Denzel Dumfries (PSV) urcă foarte mult. Cel din urmă a fost revelația Olandei, marcând și două goluri la actuala ediție. 

Cehia nu poate fi neglijată. Este o națională care nu se ferește să iasă la joc și care are câteva nume interesante în lot, precum Patrick Schick, autorul celui mai frumos gol al turneului, sau Soucek, starul lui West Ham. Cehii s-au calificat de pe locul 3 în Grupa D, obținând 4 puncte: victorie cu Scoția, remiză cu Croația și eșec cu Anglia. 

• 19 deposedări au reușit jucătorii olandezi în primele 3 partide. În cele cu Macedonia de Nord și Austria, câștigate clar, intensitatea a fost însă mai scăzută

• 46 de ocazii de gol și-a creat Olanda la Euro 2020. Doar Italia, Danemarca și Elveția stăteau mai bine după faza grupelor

• 76% este procentajul paselor reușite de Dumfries în grupă

• 4 mingi a recuperat Dumfries la acest turneu final

• doar 2 faulturi a comis Dumfries în cele 3 meciuri jucate până acum

• 32,8 km/oră a fost viteza maximă atinsă de Dumfries la Euro 2020. Doar Gakpo stă mai bine din lotul olandez. Dumfries e în top și la distanța parcursă, 26.6 km, depășit doar de Wijnaldum și de Frenkie de Jong.

Pe Betano, pariul special peste 0,5 deposedări deușite de Denzel Dumfries are o cotă de 1.47. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belgia vs Portugalia
Pronostic:
Danilo Pereira peste 0.5 deposedări
Cota
1.00
Olanda vs Cehia
Pronostic:
Dumfries peste 0.5 deposedări
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 3.29
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro