Ponturi Pariuri Fotbal CROATIA vs SPANIA

BETFAIR SPORTSBOOK


UEFA EURO 2020


cota2.ro

CROATIA - SPANIA - Primul meci din optimi, de astazi, de la EURO 2020 e partida dintre Croatia si Spania, partida care se va juca la Copenhaga, pe stadionul Parken. Spania e favorita in acest meci si ma astept la un joc bun al echipei lui Luis Enrique. Croatia nu a jucat senzational in grupa, insa a reusit sa se califice. Croatia are insa 2 mari absente pentru meciul de astazi: Lovren si Perisic. Avand in vedere acest lucru, cred ca o sa le fie extraordinar de greu jucatorilor lui Dalic, mai ales ca vorbim de o echipa a Spaniei care tine de minge foarte mult si paseaza extrem de bine.

Echipe probabile:

Croatia: Livaković; Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol; Modrić, Brozović, Kovačić; Rebić; Perišić, Petković.

Spania: Unai Simón; Azpilicueta, Eric García, Laporte, Jordi Alba; Koke, Busquets, Pedri; Gerard Moreno, Morata, Sarabia.

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Declaratii antrenori:

Selectioner Croatia – Zlatko Dalic - "Spania a aratat multa calitate contra Slovaciei; jucatorii ei sunt tineri, rapizi, o adevarata echipa energica. Jocul lor se bazeaza pe un pressing avansat, dar si noi avem calitatile noastre. Nu le va fi deloc usor. Le putem face fata. Trebuie sa ne amintim ca un atac bun poate sta si intr-o defensiva excelenta.”

Selectioner Spania – Luis Enrique - "Este evident ca sticla buna din pivnita a fost deschisa, le-am redat bucuria suporterilor, jucatorilor. Si acum vom lua o alta sticla din pivnita si vom vedea daca o putem desface si pe ea. Intalnim acum Croatia, o echipa pe care o cunoastem bine, deoarece ne-am intalnit recent in Nations League. Este normal ca odata ce ai ajuns in optimi dai peste echipe bune, complicate.”

  • Pontul meci pentru acest meci este "Spania se califica + Spania are minim 5 cornere + Spania are minim 5 suturi pe poarta".

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CROATIA vs SPANIA
Pronostic:
Spania se califica + Spania are minim 5 cornere + Spania are minim 5 suturi pe poarta
Cota
2.53
Cota finala: 2.53
Profit: 12.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro