Ponturi Pariuri Fotbal FRANTA vs ELVETIA

BETFAIR SPORTSBOOK


UEFA EURO 2020


cota2.ro

FRANTA - ELVETIA - Ultimul meci de la acest EURO, de la Bucuresti, se joaca diseara pe Arena Nationala, acolo unde Franta e favorita clara cu Elvetia. Atat francezii, cat si elvetienii s-au aratat nemultumiti de unele lucruri, insa consider ca cei din presa amplifica oarecum aceste zvonuri. In alta ordine de idei, Franta e una dintre pretendente la castigarea acestui turneu final si chiar daca ieri am vazut o surpriza la meciul dintre Olanda si Cehia, imi e greu sa cred ca o sa se intample azi acest lucru. Vorbim de o nationala a Frantei cu niste jucatori absolut senzationali, cu jucatori care joaca la cel mai inalt nivel si cu jucatori care au foame de astfel de trofee. Personal, nu ii dau nicio sansa Elvetiei in aceasta partida si cred ca vor incasa multe goluri.

Echipe probabile:

Franta: Lloris; Varane, Lenglet, Kimpembe; Pavard, Pogba, Kante, Griezmann, Rabiot; Mbappe, Benzema.

Elvetia: Sommer; Elvedi, Akanji, R. Rodriguez; Widmer, Freuler, G. Xhaka, Zuber; Shaqiri; Embolo, Seferovic.

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Declaratii antrenori:

Didier Deschamps - Selectioner Franta - "După meciurile din grupă, cel cu Elveţia de mâine este ca o finală, iar singurul obiectiv pentru noi este să ajungem în sferturi. Să ne uităm la Italia, care a lăsat o impresie foarte bună în faza grupelor, dar apoi, în optimile de finală, nu i-a fost deloc uşor. Deşi au avut meciuri dificile, cum a fost cel cu Italia, elveţienii au o echipă foarte bună.Nu le voi spune jucătorilor mei că totul va fi uşor, până la urmă sunt optimi de finală şi toată lumea care ajunge aici dă totul pentru a se califica".

Vladimir Petković - Selectioner Elvetia - "Am fost foarte fericiți ca am reusit să câștigăm împotriva Turciei și să ajungem în optimile de finală. Am avut câteva zile de așteptat pentru a ne afla adversarii, dar suntem bucuroși să jucăm împotriva campionilor mondiali. În ciuda tuturor discuțiilor externe, unde toată lumea vorbește de parcă nu avem nicio șansă, credem în noi înșine și trebuie să arătăm ce putem face pe teren. Suntem aici și vrem să ne trăim în continuare visul. Avem un singur scop: să jucăm bine împotriva Franței și să încercăm să ne calificam."

  • Pontul meu pentru acest meci este "Kylian Mbappe marcheaza + Franta se califica".

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FRANTA vs ELVETIA
Pronostic:
Kylian Mbappe marcheaza + Franta se califica
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro