Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETANO

Croația și Spania se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în optimile de finală de la Euro 2020. 

Croația a avut emoții serioase pentru calificarea în optimi. Vicecampioana mondială strânsese un singur punct după primele două partide, dar a câștigat înfruntarea decisivă contra Scoției, scor 3-1. Croația are o generație experimentată, punctul forte fiind linia de mijloc, acolo unde îi găsim pe Modric, Kovacic și Brozovic. Selecționerul Zlatko Dalic are doi absenți importanți. Fundașul central Dejan Lovren este suspendat, iar Ivan Perisic a fost găsit pozitiv cu Covid-19. 

cota2.ro

Turneul Spaniei a avut o desfășurare asemnătoare cu al Croației. Două remize la debut, apoi o victorie zdrobitoare cu 5-0 împotriva Slovaciei. „Furia Roja” nu s-a abătut nicio clipă de la filosofia care îi aducea satisfacții în urmă cu un deceniu. Ibericii practică un joc de posesie, dar au probleme în ultima treime. Această idee tactică duce de obicei la meciuri liniștite. E greu ca adversarul să comită faulturi când mingea circulă în permanență. 

Ultimele meciuri directe dintre Croația și Spania au avut loc în 2018, în Nations League. Ibericii au câștigat cu 6-0 pe teren propriu și au cedat 2-3 în deplasare. Alte informații interesante: 

• niciun cartonaș galben nu a fost arătat în prima repriză a ultimului meci direct

• 4 cartonașe galbene au primit jucătorii Spaniei în primele 3 partide de la Euro 2020

• nici croații nu au fost mult mai agresivi, încasând 5 cartonașe galbene

• Croația a comis cele mai puține faulturi dintre toate echipele prezente la Euro 2020, doar 27

• Spania este și ea în top la acest aspect, cu 30 de faulturi comise

Oferta de pe BETANO este una senzațională pentru meciurile de la Euro 2020. Cota pentru sub 1,5 cartonașe galbene în prima repriză a meciului Croația - Spania este 1.55. 

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Franța și Elveția se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în optimile Euro 2020. 

Campioana mondială Franța a supraviețuit „grupei morții”. A încheiat pe primul loc, peste Germania, Portugalia și Ungaria, obținând biletul pentru optimea de la București. Didier Deschamps are ceva probleme de efectiv înaintea disputei cu Elveția, dar niciun om esențial nu va lipsi. Nu pot evolua Ousmane Dembele și Lucas Digne, în timp ce Lemar, Thuram și Hernandez sunt incerți. Presa din „Hexagon” așteaptă în sfârșit răbufnirea starului Mbappe, extrem de tăcut până în acest punct. Francezii știu când să tureze motoarele în competiție, dovadă parcursul de la Mondialul câștigat în 2018. Au încheiat grupa cu doar 3 goluri înscrise, dar au fost perfecți în meciurile decisive. 

Elveția este o echipă imprevizibilă. Are în componență câteva nume interesante, precum Shaqiri și Xhaka, dar este inconstantă. La Euro 2020 a încheiat pe locul secund grupa A, în spatele Italiei, dar peste Țara Galilor și Turcia. Selecționerul Vladimir Petkovic nu are probleme de lot, dar se plânge de alt aspect. Elvețienii au călătorit cel mai mult la acest turneu final, având meciuri la Baku, Roma, iar acum București. Oboseala ar putea cântări decisiv. 

• Franța și Elveția s-au întâlnit de 7 ori în acest secol. Elvețienii nu au câștigat niciodată

• Lotul Franței de la Euro 2020 valorează peste un miliard de euro. Cel al Elveției doar 288 de milioane

• 89% este procentajul paselor reușite de Franța în faza grupelor. Doar Germania stă mai bine dintre toate participantele

• Franța este neînvinsă în anul 2021. Are 3 remize și 5 victorii. Toate meciurile câștigate au fost fără gol primit

• Franța a pierdut doar două meciuri oficiale în ultimii 4 ani.

Pe BETANO, cota pentru calificarea Franței este 1.28. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croația vs Spania
Pronostic:
SUB 1.5 cartonașe galbene în prima repriză
Cota
1.55
Franța vs Elveția
Pronostic:
Franța se califică
Cota
1.28
Cota finala: 1.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro