Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Ucraina

BETANO

Înfruntarea dintre Suedia și Ucraina încheie faza optimilor de finală de la Euro 2020, astăzi, de la ora 22:00, pe Hampden Park din Glasgow. 

Suedia este una dintre surprizele plăcute de la Euro 2020. Nordicii au câștigat grupa E, una din care au mai făcut parte Spania, Slovacia și Polonia, terminând cu 7 puncte și cu un golaveraj 4-2. Naționala pregătită de Janne Andersson este un exemplu de organizare și de determinare. S-a închis perfect în fața „Furiei Roja”, scăpând fără gol primit, iar în disputa cu Slovacia nu a permis nicio ocazie reală adversarului. Selecționerul suedez are întreg lotul la dispoziție pentru optimea de astăzi și vrea să continue parcursul impecabil din anul 2021. Suedia are 7 victorii, o remiză și niciun eșec. 

cota2.ro

Ucraina a tremurat serios pentru calificarea în optimi. Avea nevoie de o remiză în ultima rundă din grupa C, contra Austriei, dar a fost dominată clar și a cedat, scor 0-1. Ucrainenii au stat apoi la mâna rezultatelor și au prins in-extremis un loc 3 calificabil. Selecționerul Andriy Shevchenko nu îl poate folosi nici astăzi pe Oleksandr Zubkov, atacantul lui Ferencvaros. 

Suedia și Ucraina nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de la Euro 2012. Loturile sunt complet schimbate față de acel moment, așa că desfășurarea de atunci e irelevantă.

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Cele mai interesante informații și statistici: 

• 3 goluri a primit Suedia în cele 8 meciuri jucate în anul 2021

• 30 de ocazii de gol și-a creat Ucraina în meciurile din faza grupelor, o medie decentă de 10 oportunități/partidă

• Suedia este cea mai eficientă formație de la Euro 2020. A marcat 4 goluri din cele 8 șuturi trimise pe poartă în grupă

• 13 lovituri de la colțul terenului a obținut Suedia în precedentele două partide de la Euro 2020, cu Slovacia și Polonia

• 3 fotbaliști suedezi au alergat peste 30 de km la acest Euro: Larsson, Ekdal și Augustinsson

• parametrii fizici ai ucrainenilor sunt mai slabi. Doar Zinchenko a atins borna celor 30 de km

• 29,2 ani este media de vârstă a lotului suedez de la Euro 2020. Ucrainenii au una dintre cele mai tinere naționale, cu o medie de 26,5 ani. Experiența e în favoarea nordicilor!

Shevchenko a fost aprig criticat în Ucraina, după prestația din partida cu Austria. Dacă vrea să aibă vreo șansă astăzi, Ucraina trebuie să aducă un plus de agresivitate. Chiar și în aceste condiții, nordicii pornesc favoriți. Pe Betano, BetCombo-ul 1X Suedia, sub 3,5 goluri marcate în meci, peste 4,5 cornere Suedia și peste 1,5 cartonașe Ucraina are o cotă excelentă de 4.45. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Suedia vs Ucraina
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
4.45
Cota finala: 4.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro