Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.66

BETANO


UEFA EURO 2020


cota2.ro

Elvetia - Spania - Elvetia a produs surpriza Campionatului European, in optimi, pe Arena Nationala, invingand Franta la loviturile de departajare. Elvetienii au luptat eroic si ma astept sa se resimta oboseala din acel meci. Cea mai mare pierdere a acestora e lipsa lui Xhaka deoarece a incasat prea multe galbene si nu va fi disponibil. Spania a avut si ea un meci extrem de dificil cu Croatia si a disputat 120 de minute. Ma astept la un meci in care Spania va avea initiativa si va ataca pe tot parcursul meciului. Stilul de joc al al ibericilor e diferit de cel al Frantei, iar Elvetia cred ca o sa se afle in dificultate si vor trebui sa alerge foarte mult.

Echipe probabile:

Elvetia: Sommer; Elvedi, Akanji, Rodríguez; Widmer, Freuler, Zakaria, Zuber; Shaqiri; Embolo, Seferović.

Spania: Unai Simón; Azpilicueta, Eric García, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Sarabia, Morata, Ferran Torres.

Declaratii antrenori:

Selectioner Elvetia – Vladimir Petkovic - "Cu Franta a fost un meci foarte intens. Poate prea intens. O astfel de victorie ne face sa progresam din punct de vedere mental si sa avem mai multa incredere in noi. La final, nici nu mai puteam vorbi, eram epuizat, nu mai aveam voce, dar echipa a jucat foarte bine timp de 120 de minute, cu dorinta de a da totul pentru echipa, de a alerga la suta la suta si cand facem asta ne putem mentine stilul nostru de joc. Am atins un nou nivel, iar acum am pretentia de la echipa sa arate la fel de fiecare data. Avem nevoie de o performanta similara in sferturi contra Spaniei.”

Selectioner Spania – Luis Enrique - "Au trecut luni de cand o spun. Nu depindem de un singur jucator pentru a marca goluri. Dar eu cred ca nu exista un singur antrenor in lumea asta care sa nu-l admire pe Alvaro Morata. El poate genera superioritate, luciditate, poate domina jocul aerian, poate inscrie goluri, este puternic fizic. Trebuie sa stim sa apreciem faptul ca Alvaro este spaniol şi ca este in echipa noastra. Pe Elvetia o cunoastem bine, are un bun nivel. Pregatesc o echipa care este gata pentru meciuri ca acestea. Sunt pregatit pentru un nou meci cu multe goluri daca asa va fi sa fie.”

  • Pontul meu pentru meciul Elvetia - Spania este "Peste 1.75 goluri asiatice", la o cota de 1.40.


Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI


Belgia - Italia - Cel mai tare meci din sferturi e de departe intalnirea dintre Belgia si Italia. Belgia a trecut de Portugalia in optimi cu 1-0, dupa un meci dominat de "lusitani". De partea cealalta, Italia a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Austria cu 2-1. Meciul se va juca la Munchen, iar arbitrul partidei va fi Slavko Vincic, un sloven in varsta de doar 41 de ani si cu o medie de 4.71 cartonase acordate / meci. Presimt ca partida dintre Belgia si Italia va fi una apriga si cred ca vor aparea si ceva faulturi dure. Ambele echipe vor miza pe defensiva si cred ca atunci cand vor aparea contre, jucatorii vor face tot posibilul sa le stopeze. De mentionat e ca Eden Hazard si De Bruyne sunt incerti si nu se stie daca vor juca.

Echipe probabile:

Belgia: Courtois – Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – T. Hazard, Witsel, Tielemans, Meunier – Mertens, Lukaku, Carrasco.

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, Insigne.

Declaratii antrenori:

Selectioner Belgia – Roberto Martinez - "Italia va ataca inca din prima secunda, va fi o echipa foarte bine structurata si dinamica. Fiecare jucator al ei isi cunoaste sarcinile. Meciul cu Portugalia a fost unul care se putea juca mult mai tarziu in competitie. De obicei jucatorii nu au parte de meciuri atat de fizice si intense in aceasta faza a unui turneu final. Din fericire, am avut destul de zile sa ne recuperam”.

Selectioner Italia - Roberto Mancini - "Am cateva dubii in ceea ce priveste formatia, sunt niste alegeri de facut, dar avem o oarecum idee deja. Nu se schimba multe, atat Chiesa cat si Berardi au jucat bine si merita minute".

  • Pontul meu pentru meciul Belgia - Italia este "Peste 2.5 cartonase", la o cota de 1.38.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elvetia vs Spania
Pronostic:
Peste 1.75 goluri asiatice
Cota
1.20
Belgia vs Italia
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.38
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro