Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Anglia

BETFAIR EXCHANGE

Ucraina - Anglia, cea mai dezechilibrată optime de finală de la Euro 2020, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Ucraina s-a calificat cu multă șansă în optimile de finală. Naționala pregătită Shevchenko a pierdut meciul decisiv din grupă, contra Austriei, scor 0-1, dar a profitat de rezultatele din celelalte grupe și a prins unul dintre cele mai bune 4 locuri 3. În faza eliminatorie, ucrainenii s-au descurcat remarcabil în fața Suediei. Au încheiat la egalitate după primele 90 de minute, datorită unui gol marcat de Zinchenko, starul de la Manchester City, apoi au punctat la ultima acțiune a reprizelor de prelungire, prin Dovbyk. Selecționerul Shevchenko are doi fotbaliști indisponibili astăzi, doi atacanți, pe Artem Besedin și Oleksandr Zubkov. 

cota2.ro

„It's Coming Home”, sloganul favorit al fanilor englezi, este mai aproape ca niciodată de îndeplinire. Anglia este favorită să câștige primul titlu european din istorie. Fără să impresioneze, naționala lui Gareth Southgate și-a câștigat grupa, una din care au mai făcut parte Croația, Scoția și Cehia, cu un golaveraj 2-0. În optimi, pe Wembley, au eliminat Germania, scor 2-0, și pot profita de culoarul excelent. Dacă înving Ucraina, în semifinale vor da peste învingătoarea dintre Danemarca și Cehia. Selecționerul britanic are la dispoziție toate vedetele, cu excepția lui Saka, accidentat. 

Toate lucrurile par să meargă în favoarea englezilor. Inclusiv starul Harry Kane, aprig criticat pentru prestațiile din grupă, s-a trezit la viață și a punctat contra nemților. 

Anglia și Ucraina nu s-au întâlnit recent, în actualale configurații. Cele mai interesante informații și statistici înaintea înfruntării de pe Stadio Olimpico, din Roma: 

• Anglia este singura națională fără gol primit la Euro 2020

• Anglia a câștigat 9 din ultimele 10 meciuri jucate. În 8 rânduri nu a încasat gol

• Ucraina a primit gol în fiecare meci de la acest turneu

• Anglia are o eficiență maximă la acest turneu. A înscris 4 goluri din 9 șuturi pe poartă. Englezii și-au creat doar 27 de oportunități de gol

• Ucraina este superioară la aceste aspecte, cu 45 de ocazii de gol și 18 șuturi pe spațiul porților adverse

• 16 cornere a obținut Anglia în meciurile de până acum. Ucraina a beneficiat de 12 lovituri de la colțul terenului

• atât jucătorii ucraineni, cât și cei englezi, au primit câte 4 cartonașe galbene la Euro 2020

• Anglia și Ucraina s-au înfruntat de 7 ori în ultimele două decenii. Britanicii au câștigat 4 partide, iar ucrainenii una singură. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ucraina vs Anglia
Pronostic:
2 & Sub 3.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro