Ponturi Pariuri Fotbal Cehia vs Danemarca

BETANO

Cehia și Danemarca se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, pentru un loc în semifinalele Euro 2020. 

Cehia a depășit așteptările la Euro 2020. A acumulat 4 puncte într-o grupă cu Anglia, Croația și Scoția, apoi a produs o surpriză de proporții. A trecut în optimi de Olanda, scor 2-0, într-un meci dominat clar, în care batavii nu au trimis niciun șut pe spațiul porții. Selecționerul Jaroslav Silhavy nu are niciun fotbalist indisponibil pentru înfruntarea de astăzi. Speranțele se pun în Patrik Schick, atacantul lui Bayer Leverkusen. Acesta a marcat deja 4 goluri, inclusiv reușita turneului, de la jumătatea terenului, și are șanse la titlul de golgeter al competiției. Doar Cristiano Ronaldo îi stă în față, cu 5 reușite. Portughezul este însă eliminat din turneu. 

cota2.ro

Danemarca a demonstrat o forță de regenerare incredibilă. Nu doar că a pierdut primul meci, împotriva celei mai slab cotate echipe de la Euro, Finlanda, dar moralul le-a fost pus la pământ. Vedeta Christian Eriksen a părăsit lotul, după ce s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de minute bune de resuscitare. Danezii au pierdut și a doua partidă, împotriva Belgiei, dar nu au renunțat. Am spulberat Rusia în meciul decisiv, scor 4-1, apoi s-au distrat și cu Țara Galilor în optimile de finală, scor 4-0. Selecționerul Kasper Hjulmand nu e la fel de norocos ca omologul său. În afara lui Eriksen, nu îi poate folosi astăzi nici pe Wass și pe atacantul Poulsen. Cel din urmă era în formă, cu două goluri înscrise în competiție. 

Cel mai recent meci direct dintre Cehia și Danemarca a avut loc în noiembrie 2016, un amical încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante înaintea optimii de la Baku:

• Danemarca a marcat în 14 din ultimele 15 meciuri jucate

• 77 de ocazii de gol și-a creat Danemarca la Euro 2020. Doar Italia și Spania sunt în fața ei (cele două au un meci în plus disputat)

• 30 de șuturi pe spațiul porții a expediat Danemarca la acest turneu. Singura superioară la acest aspect este Spania

• Cehia și-a creat 41 de ocazii și a tras de 14 ori pe spațiul porților adverse

• 56% este posesia Danemarcei la Euro 2020. Doar Spania și Germania stau mai bine

• 27 de cornere a avut Danemarca în primele 4 meciuri, o medie de aproape 7 lovituri de la colț/partidă

• Cehia a beneficiat și ea de 19 cornere, o medie bună, de aproape 5/partidă

• 5 cartonașe galbene au încasat jucătorii cehi la acest European. Danezii au primit 4 avertismente

• Joakim Maehle este maratonistul din lotul Danemarcei, cu 41,5 km alergați la acest Euro. Fundașul de la Atalanta a înscris și două goluri

• Tomas Soucek, mijlocaș ceh al lui West Ham, a dat peste cap măsurătorile, alergând 46,3 km în primele 4 partide. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cehia vs Danemarca
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 5.46
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro