Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

BETANO


UEFA EURO 2020


cota2.ro

Cehia - Danemarca - Atat Cehia, cat si Danemarca sunt doua surprize frumoase de la acest EURO si chiar ma bucur ca una dintre ele va ajunge in semifinale. Cehia a trecut de Olanda in optimi insa trebuie mentionat faptul de aproape o repriza a jucat cu om in plus, iar la acest nivel, un astfel de avantaj conteaza enorm. De partea cealalta, Danemarca a facut instructie cu Tara Galilor, castigand cu un sec 4-0. La acest duel cu Cehia, Danemarca are si cativa accidentati, insa ma astept la un meci deschis, cu multe faze de poarta.

Echipe probabile:

Cehia: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek; Holes, Soucek; Masopust, Barak, Sevcík; Schick.

Danemarca: Schmeichel; Christensen, Kaer, Vestergaard; Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard.

Declaratii antrenori:

Selectioner Cehia – Jaroslav Silhavy - "Eu sunt de parere ca rezultatul cu Olanda vorbeste de la sine. Schimbarile din primul 11 s-au dovedit a fi corecte. Toti cei 3 jucatori noi au aratat de ce sunt aici si au jucat excelent. Sunt foarte mandru de echipa mea. Am castigat in fata unei echipe mari. Toti jucatorii mei au stat excelent din punct de vedere tactic. Sunt bucuros de ce am realizat, in fata numerosilor nostri fani de aici. Atat Cehia cat si Danemarca se bazeaza pe jocul colectiv si viteza. Amandoua incearca sa contreze adversarii mai puternici cu aceste arme. Avem arme similare.”

Selectioner Danemarca – Kasper Hjulmand - "Totul a venit la timpul potrivit pentru noi. Am crezut unul in altul, in echipa si in calitatile noastre. Nu trebuie sa ne gandim la nimic altceva decat la meciul urmator. Singurul lucru pe care il pot promite este ca vom lupta pana la capat. Faptul ca am ajuns pana aici ne face optimisti. Ne pregatim pentru asta de mult timp. Avem o sansa pe care s-ar putea sa nu o mai avem niciodata. Este vorba despre multi ani de munca. Este un vis din copilarie. Suntem aici si vrem sa vedem pana unde putem ajunge. Ne-am pregatit foarte bine.”

  • Pontul meu pentru meciul Cehia - Danemarca este "Peste 1.5 goluri", la o cota de 1.47.


Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI


Ucraina - Anglia - Anglia e favorita la castigarea acestui turneu final. Acestia au un traseu ceva mai simplu pana in finala, acolo unde pot da cel mai probabil peste Italia. Englezii, daca vor ajunge in finala, vor juca in fata propriilor fani, pe Wembley, ceea e un foarte mare avantaj. Sa nu facem insa calcule. Anglia a rapus Germania in optimi, iar in aceste sferturi de finala intalnesc Ucraina, echipa care nu prea a impresionat, insa a jucat bine cu Suedia. Ar fi prea mult sa vedem un succes al Ucrainei astazi. E cam imposibil, zic eu. Ma astept la o victorie destul de clara a Angliei. Au jucatori fantastici si nu o vad pe Ucraina facand fata.

Echipe probabile:

Ucraina: Bushchan; O. Karavaev, Zabarnyi, Kryvtsov, Matviyenko, Zinchenko; Sydorchuk, Stepanenko, Shaparenko; Yarmolenko, Yaremchuk.

Anglia: Pickford; K. Walker, J. Stones, H. Maguire, L. Shaw; J. Henderson, K. Phillips; B. Saka, Mount, Sterling; H. Kane.

Declaratii antrenori:

Selectioner Ucraina – Andriy Shevchenko - "Anglia este o echipa extraordinara, au o banca foarte buna, un staff excelent si suntem constienti cat de greu va fi acest meci. Este incredibil de greu sa inscrii impotriva lor, dar forta lor nu trebuie sa ne sperie. Din contra, ar trebui sa ne motiveze pentru ca orice este posibil in fotbal, la fel ca in viata, iar noi vom juca cu inima pentru a le da fanilor si mai multe motive de bucurie.”

Selectioner Anglia – Gareth Southgate - "Cand am intrat in vestiar dupa meciul cu Germania deja vorbeam despre ziua de sambata. Am reusit o performanta imensa, insa aceasta a venit cu niste costuri din punct de vedere emotional si fizic. Trebuie sa ne asiguram ca ne vom recupera bine si ca mental vom fi acolo unde trebuie sa fim. Stim ca pentru noi va fi o provocare imensa de acum incolo."

  • Pontul meu pentru meciul Ucraina - Anglia este "2 solist", la o cota de 1.48.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cehia vs Danemarca
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Ucraina vs Anglia
Pronostic:
2
Cota
1.48
Cota finala: 2.18
Profit: 11.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro