Ponturi Pariuri Fotbal ITALIA vs SPANIA

BETANO


EURO 2020


cota2.ro

ITALIA - SPANIA - Prima semifinala de la EURO 2020 e cea intre Italia si Spania. Italia are de luat o revansa in fata "ibericilor", dupa finala de la EURO 2012, pierduta cu 0-4. Italia arata ca o echipa alcatuita extraordinar de Mancini si am vazut la acest turneu final o echipa a nationalei Italiei care e gata sa castige acest turneu final. Spania vine dupa doua meciuri de 120 de minute contra Croatiei si contra Elvetiei. De fiecare data au dominat in reprizele de prelungiri, insa doar cu nationala Croatiei au izbutit sa marcheze. La loteria penalty-urilor, cu Elvetia, au avut un portar intr-o zi buna si foarte mult noroc. Oricum, sa joci doua meciuri consecutive cu 120 de minute e destul de solicitant si ma astept ca jucatorii sa se resimta, cel putin in partea secunda. Italia nu mai joaca la 1-0 de ceva timp, iar Serie A a propus in sezonul trecut o medie foarte mare de goluri. Eu cred ca in aceasta semifinala, Italia - Spania, o sa vedem goluri. De acord, echipa lui Mancini e favorita, insa Spania, cu al ei joc de pase nu e de neglijat.


Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI


Italia - Statistici EURO 2020

  • Acuratete pase - 88.4% (Top 5 la EURO 2020)
  • Echipa cu cele mai multe suturi spre poarta - 101
  • Tackling-uri: 58
  • Recuperari: 196
  • Echipa cu a treia cea mai buna posesie - 55.8%

Spania - Statistici EURO 2020

  • Echipa cu cea mai buna posesie - 67.2%
  • Echipa care a marcat cele mai multe goluri - 12
  • Echipa cu cea mai buna acuratete a paselor - 89.4%
  • A doua cea mai buna echipa in ceea ce priveste suturile - 95
  • Recuperari: 218

Echipe probabile:

Italia (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, Insigne.

Spania (4-3-3): U. Simon – Azpilicueta, P. Torres, A. Laporte, J. Alba – Koke, Busquets, Pedri – G. Moreno, Morata, D. Olmo.

Declaratii antrenori:

Selectioner Italia – Roberto Mancini - "Am inscris de 2 ori impotriva Belgiei si puteam sa o facem de mai multe ori. Cred ca victoria a fost una meritata pe deplin. Urmeaza Spania, dar cu cat ajungi mai departe in competitie, cu atat este mai dificil”

Selectioner Spania – Luis Enrique - "Suntem foarte mandri. Este ridicol sa ne gandim ca noi sau oricare dintre semifinaliste ne-am multumi doar cu faptul ca am ajuns pana aici. Cu totii vrem sa mergem in finala si sa o si castigam”.

  • Pontul meu pentru prima semifinala de la EURO 2020, Italia - Spania, este "Peste 2.0 goluri asiastice", la o cota de 1.70, pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ITALIA vs SPANIA
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro