Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Spania

UNIBET

Prima semifinală a Campionatului European de fotbal,ediția 2020,se disputa asta seară,pe Wembley,intre doua dintre favoritele la câștigarea titlului,Italia și Spania,meci care putea foarte bine sa fie chiar finala acestei ediții,dar ambele au făcut parte din aceeași parte de tablou semifinala.


cota2.ro

Asupra statisticilor detaliate la acest meci nu mai revin,toată lumea le cunoaște și le poate accesa de pe internet.


La acest meci joc un Combo compus din doua componente,prin funcția ,,Creare Pariu" disponibila la Unibet.


Voi miza pe Italia,că nu va pierde în meci regulamentar.Italienii au avut un parcurs foarte bun,foarte solid,câștigând grupa cu maximum de puncte,cu 3 victorii,trecând apoi în optimi de Austria,cu 2-1 în prelungiri(după 0-0 în timp regulamentar,iar în sferturi,a învins una dintre favoritele turneului final,Belgia,cu 2-1.


Italia a arătat valoare,și după mulți ani,este creditată cu prima șansă la câștigarea titlului europamean,chiar daca la pierdut pe Spinazola,accidentat în meciul cu Belgia.


Spania a avut un traseu mai fluctuant la acest turneu.Dupa un început mai greu,cu doua remize total surprinzătoare,cu Suedia și Polonia,spaniolii s-au descătușat cu Slovacia,un 5-0 epic,în ultimul meci din grupe,ocupând locul 2 in grupa,după Suedia.


Au urmat apoi doua meciuri de infarct,în fazele eliminatorii.In optimi,după 3-1 cu Croația în min 78 s-a terminat 3-3 ! ibericii calificandu-se in sferturi in prelungiri,când

au mai înscris doua goluri.


In sferturi,un nou meci de infarct,cu surpriza acestui european,Elveția.Duoa 1-0 la pauză,pt spanioli,și un joc solid,dominat clar,pe final,au încasat gol după o gravă eroare defensiva,iar meciul s-a dus la penalty-uri,unde Spania a mers mai departe!


Așadar,un traseu sinuos,cu evoluții oscilante,pe parcursul aceluiași meci,și foarte multe emoții,la care nu s-ar fi gândit nimeni,după acel 5-0 cu Slovacia..Pt spanioli,problemele nu stau in ofensiva,ci în defensivă,unde,în ultimele două meciuri,au încasat nu mai puțin de 4 goluri( 3 cu Croația și unul cu Elveția...),ambele in faze eliminatorii!


De aceea am ales rezultat final 1X Italia,că nu va pierde meciul in timp regulamentar.


Cealaltă opțiune,cu cornerele,am ales-o pt faptul că Spania,a avut o posesie zdrobitoare cu toți adversarii,și în fiecare meci de la acest european,a avut minim 6 cornere la poarta adversarilor,în timpul regulamentar..

Aici mizez și pe faptul că dacă Italia va deschide scorul prima,spaniolii vor avea multe cornere la poarta italienilor...4 cornere in meci pentru spanioli,cred că poate fi bifat încă de la pauză...cred eu .


Acest pariu l-am jucat la Unibet,și reprezintă pt mine,pasul 6 din pariul Challenger de tip All-in pe care î-l joc in 30 pași pe parcursul întregii luni iulie..


Nu l-am postat aici integral,pt că eu am jucat câțiva pași din primii 5 și live,pt mine e important sa am Win la fiecare pas,și atunci când am încredere asupra unui meci pe live,nu ezit să joc și live....contează să fie Win.


Am pornit cu doar 3 lei pe 1 iulie,iar astăzi dacă voi avea Win la pasul 6 ating pragul de 100 lei.Joc o cota de minim 1.4 dintr-un meci sau maxim doua,singura excepție fiind pasul 1 când am jucat chiar o cota de 3,data fiind miza mică de pornire...Acum m-am ,,setat" pe intervalul de cotă 1.4-1.8 în funcție și de ofertă...


Pe parcurs,odată ce miza va creste,voi mai scădea puțin cota,pt mai multă siguranță,zic eu....Este un proiect bun,care mi-a adus multa încredere după cei 5 pași Win.Nu am nimic de pierdut,poate doar cei 3 lei de pornire,care oricum erau bani bonus rămași în cont după niște rotiri gratis la cazinou...nici aceia nu au fost banii mei din buzunar..😊


Daca cineva dorește să joace împreună cu mine,mă poate contacta și-i voi spune grupul de FB unde postez regulat biletele mele dar și acest pariu All-in,în care așa cum am zis,unii pași â-i joc live și nu pot fi postați aici...


Succes tuturor,în toate proiectele pe care le derulati,în viața privată dar și la pariuri...


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Italia vs Spania
Pronostic:
Final-1X; Spania-Peste 3.5 cornere in meci
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro