Ponturi Pariuri Fotbal ANGLIA vs DANEMARCA

BETANO


UEFA EURO 2020


cota2.ro

ANGLIA - DANEMARCA - A doua semifinala de la EURO 2020 e cea dintre Anglia si Danemarca. Avand in vedere numele echipelor am zice ca e un meci nu prea echilibrat, insa danezii au aratat exceptional la acest Campionat European. Trebuie sa precizam ca aseara, Italia s-a calificat in finala dupa loviturile de departajare, insa a cam fost dominata de Spania, dupa parerea mea. Anglia a facut instructie cu Ucraina in sferturi, scor 4-0, in timp ce Danemarca a trecut de Cehia, scor 2-1. Englezii sunt favoriti la acest EURO deoarece atat semifinala, cat si finala se joaca pe Wembley, iar aportul fanilor e extrem de important. Ma astept ca Anglia sa propuna un fotbal frumos si ma astept sa se califice. Ce a facut Danemarca pana acum e de aplaudat, insa cred ca Anglia e o palarie cam mare. Avand in vedere ca o sa avem fata in fata doua echipe "nordice", care pun pret foarte mult pe fazele fixe, ma astept si la multe lovituri de la coltul terenului.


Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI


Echipe probabile:

Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Phillips, Rice; Sancho, Mount, Sterling; Kane.

Danemarca: Schmeichel; Christensen, Kjær, Vestergaard; Stryger, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard.

Declaratii antrenori:

Selectioner Anglia – Gareth Southgate - "Uneori, echipele trebuie sa treaca prin durere pentru a putea progresa. Noi am avut cateva seri grozave in ultimii patru ani, insa am avut si nopti dureroase, experiente din care am invatat si care in mod cert ne-au ajutat sa facem pasii corecti pentru a pregati alt turneu final. Nu am fost niciodata intr-o finala a Campionatului European, e o alta oportunitate de a face istorie. Am avut recent doua meciuri cu Danemarca. Stiam ce echipa buna este si a demonstrat asta la EURO. Va fi un meci fantastic.”

Selectioner Danemarca – Kasper Hjulmand - "Cehia a luptat bine, a fost un meci mare, conform asteptarilor. Sunt foarte mandru ca suntem in semifinalele EURO 2020. Inca ma gandesc la Christian in fiecare zi. Ma bucur ca a supravietuit. Imi spun mereu ca ar fi fantastic sa il vedem jucand. El face inca parte din echipa. Va fi ca si cand vom juca in deplasare, dar obiectivul nostru este sa reducem spectatorii la tacere, dar in acelasi timp stim cat de dificil va fi.”

  • Pontul meu pentru meciul Anglia - Danemarca este "Anglia se califica in finala EURO 2020 + Peste 7.5 cornere", la o cota de 1.85.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ANGLIA vs DANEMARCA
Pronostic:
Anglia se califica in finala EURO 2020 + Peste 7.5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro