Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Danemarca

BETANO

Anglia și Danemarca se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în a doua semifinală de la Euro 2020. Câștigătoarea va înfrunta Italia. 

Anglia are o generație de excepție. Semifinalistă la ultimul Mondial, naționala lui Gareth Southagate este mai aproape ca niciodată de titlul european. Englezii nu au niciun trofeu continental. Au mai ajuns doar de două ori în faza semifinalelor, în 1968 și în 1996. Acum par favoriți să meargă până la capăt. Au ajuns în penultimul act fără să primească vreun gol. Mai mult, britanicii și-au ridicat treptat nivelul. Dacă în grupe au fost zgârciți, câștigând la limită, 1-0, cu Cehia și Croația, și remizând 0-0 cu Scoția, în fazele eliminatorii s-au dezlănțuit. Au învins cu 2-0 Germania, apoi au spulberat Ucraina, 4-0, într-un meci în care golgeterul Harry Kane a marcat o dublă. Fără vreun accidentat, selecționata engleză mai are un mare avantaj. Semifinala se joacă la Londra, pe Wembley, în fața a 60.000 de spectatori. 

cota2.ro

Danemarca este prezența surpriză din faza semifinalelor Euro 2020. Calificarea este cu atât mai neașteptată, cu cât nordicii au pierdut primele două meciuri din faza grupelor și nu l-au mai putut folosi pe starul Christian Eriksen, cu probleme la inimă. Danezii au făcut două partide mari la acest turneu, victoria decisivă din grupă, 4-1 cu Rusia, și cea cu Țara Galilor, din optimile de finală, scor 4-0. 

Depui 500 și joci cu 1500 dacă te înscrii la Betano AICI

Anglia și Danemarca se cunosc foarte bine. Au fost adversare în ediția precedentă de Nations League, în anul 2020. Nordicii au obținut 4 puncte, o remiză albă și o victorie 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• în ultimele 4 meciuri directe dintre Anglia și Danemarca s-au marcat sub 3,5 goluri

• în ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu, Anglia a încasat doar două goluri

• câte 4 cartonașe galbene au încasat englezii și danezii la Euro 2020, o medie senzațională, mai puțin de un avertisment/partidă

• englezii au comis 48 de faulturi până acum, o medie de sub 10/partidă

• 34 de cornere a obținut Danemarca la Euro 2020, o medie de 6,8 lovituri de la colțul terenului/meci

• 90 de ocazii de gol și-a creat Danemarca la acest turneu final. Doar Spania și Italia (ambele cu un meci în plus) stau mai bine

• doar 8 șuturi pe spațiul porții (în total) au expediat adversarele Angliei la acest Euro.

Betano, prin BetCombo, dă posibilitatea construirii unui bilet unic. Pentru disputa de astăzi am ales combinația de mai jos care ne dă o cotă finală de 5.30:

  • sub 4,5 cartonașe galbene,
  • peste 3,5 cornere Danemarca,
  • handicap +2 European Danemarca,
  • sub 3,5 goluri în meci
  • Anglia se califică

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anglia vs Danemarca
Pronostic:
Betcombo vezi mai sus
Cota
5.30
Cota finala: 5.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro