Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

BETFAIR SPORTSBOOK

Dinamo Zagreb și Valur Reykjavik se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în turul I preliminar al UEFA Champions League. 

Dinamo Zagreb este o prezență constantă în grupele cupelor europene. Cu toate astea, este obligată să treacă an de an printr-o mulțime de tururi preliminare, din cauza coeficientului de țară slab. Campioana Croației are câteva absențe de marcă pentru meciul tur cu Valur, mai ales în compartimentul ofensiv. Atacanții Bruno Petkovic și Mario Gavranovic abia au revenit de la Euro 2020 și vor fi păstrați pentru manșa decisivă. În acest context, atenția în apărare va fi sporită. Sezonul trecut, Dinamo a încheiat fără înfrângere o grupă grea din Europa League, în care le-a avut adversare pe Wolfsberger, Feyenoord și ȚSKA Moscova. Tot anul trecut a eliminat-o pe CFR Cluj în turul 2 preliminar al Ligii. 

cota2.ro

Valur Reykjavik, campioana Islandei, este la rândul ei o prezență obișnuită în Europa, dar doar în primele tururi preliminare. Sezonul trecut a fost spulberată în turul I preliminar din Liga Campionilor, 0-5 la general cu Maribor. A fost aruncată apoi în Europa League, unde au suferit o nouă umilință, 1-5 la general cu Ludogorets. 

• 139 de milioane de euro este valoarea lotului lui Dinamo Zagreb. Valur este cotată la doar 3 milioane 

• penultimul meci european jucat de Dinamo Zagreb pe teren propriu a fost unul istoric, o victorie 3-0 contra lui Tottenham

• Dinamo Zagreb nu a primit gol în 11 din ultimele 15 meciuri jucate pe teren propriu, în toate competițiile.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru sub 0,5 goluri marcate de Valur Reykjavik este 1.65, o eroare destul de gravă din partea traderilor, având în vedere faptul că selecția NU pentru Ambele Marchează este cotată la 1.42. Ar trebui să profităm, este un VALUE BET!

Înregistrează-te AICI pe BETFAIR și ai primul pariu GRATUIT în valoare de 100 de Lei

Malmo FF și Riga FC se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. 

Malmo este cea mai titrată echipă din fotbalul suedez, campioană detașată stagiunea precedentă, cu 9 puncte avans față de principala urmăritoare. Malmo are un antrenor cu nume, pe Jon Dahl Tomasson, fostul mare atacant al lui Newcastle, Feyenoord sau AC Milan. Sezonul din Suedia este în plină desfășurare, iar Malmo împarte prima poziție cu Djugarden. La ultima participare în preliminariile Ligii a fost aproape de intrarea în grupe. Le-a eliminat pe Drita (5-0 la general) și CFR Cluj (2-1 la general), dar a fost eliminată de MOL Vidi, din cauza regulii golurilor din deplasare. 

Riga FC domină fotbalul din Letonia în ultimii ani, cucerind al treilea titlul consecutiv. Formația înființată în anul 2014 nu a trecut niciun tur preliminar în cupele europene. În edițiile trecute a fost eliminată de Dundalk și Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor, iar din Europa League de CSKA Sofia, Copenhaga și Celtic. 

• 24 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Malmo. Cei de la Riga sunt cotați la 7,7 milioane 

• sezonul trecut, Malmo a fost neînvinsă în meciurile de pe teren propriu din campionat. A încheiat cu un golaveraj senzațional, 34 de goluri înscrise și 9 primite

• Malmo a impresionat în preliminariile Europa League de anul trecut. Acasă, în Suedia, a zdrobit-o pe Lokomotiv Zagreb, scor 5-0, și a trecut lejer de Cracovia, scor 2-0. Ambele adversare erau mai bine cotate decât Riga

• Riga a câștigat un singur meci din ultimele 6 jucate în deplasare

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Malmo la handicap european -1 are o cotă de 1.55. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dinamo Zagreb vs Valur
Pronostic:
Oaspeții sub 0.5 goluri
Cota
1.65
Malmo vs Riga FC
Pronostic:
Malmo -1 HE
Cota
1.55
Cota finala: 2.56
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro