Ponturi Pariuri Fotbal Zilina vs Dila Gori

UNIBET

Astăzi,postez pasul 8 din pariul progresiv de tip All-in ce â-l derulez de la 1 iulie.Am pornit cu 3 lei,și aseară,după pasul 7 Win am ajuns la 141.50


cota2.ro

Proiectul prevede un pas pe zi,compus dintr-un meci sau maxim doua,la o cota intre 1.3 și maxim 1.7.Odata ajuns aici,mă rezum la un singur meci,pt că a crescut exponențial miza.


La acest pas am hotărât să joc un meci din preliminariile Conference Ligue.(meci tur).


La Zilina,în Slovacia se întâlnesc echipa gazdă,și georgienii de la Dila Gori.Studiind puțin acest meci,am ajuns la concluzia că este destul de vulnerabil la goluri înscrise.


Ultimele șapte meciuri consecutive ale gazdelor au însemnat GG&4+!Asta înseamnă că ambele echipe au marcat,iar la final au fost cel puțin 4 goluri înscrise în meci!


O medie foarte mare de goluri înscrise/ primite de gazde.


Și georgienii in campionatul lor înscriu și primesc și ei la randul lor,însă media de goluri marcate/ meci este puțin mai mica.


Prevăd un meci deschis,cu echipa gazdă la timona meciului,încercând să ia un avans cât mai consistent in manșa tur,de pe teren propriu,pt a-și marii șansele de calificare in perspectiva meciului retur,din Georgia.


La rândul lor,și oaspeții pot marca fara probleme,apărarea gazdelor este una destul de permisiva,și încasează regulat gol sau goluri.


Sa speram la al optulea Win in acest proiect personal pe care î-l derulez pe parcursul lunii iulie..

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Zilina vs Dila Gori
Pronostic:
Peste 2.5 goluri în meci
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro