Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.75

BETFAIR SPORTSBOOK

Mihaela Buzărnescu (160 WTA) o înfruntă pe Nuria Parrizas-Diaz (148 WTA) în semifinalele turneului Challenger de la Bastad, Suedia. 

Mihaela Buzărnescu a fost pe tabloul principal atât la Roland Garros, cât și la Wimbledon, dar fără mari performanțe. Sportiva din România se pregătește acum de partea favorită a sezonului, cea din Statele Unite, iar rezultatele încep să se lege. Pentru prima dată în ultimii 2 ani, Miki a câștigat 3 meciuri consecutive. În turul 2 de la Bastad a întâlnit o jucătoare cu nume din circuit, pe Anna Karolina Schmiedlova. Nu i-a cedat decât 4 game-uri, scor 6-2, 6-2. 

cota2.ro

Adversara Mihaelei este Nuria Parrizas-Diaz, o jucătoare modestă care participă doar în turneele ITF, de plan secund. Sportiva din Spania nu are nicio prezență pe tabloul principal al vreunui turneu de Grand Slam. Nuria a avut mari probleme cu accidentările în carieră. În 2016, la vârsta de 24 de ani, toți medicii consultați i-au sugerat că este momentul să se retragă.

• o singură participare are Mihaela Buzărnescu pe tabloul principal al unui turneu WTA, în aprilie 2021, la Bogota

• meciul se va juca pe zgură, suprafața pe care Mihaela Buzărnescu este obișnuită să se pregătească

• de altfel, cea mai bună performanță din cariera lui Miki în turneele de Grand Slam a fost un tur 4 la Roland Garros, pe zgură

• 3 ore și 37 de minute a petrecut Buzărnescu pe teren în precedentele 3 tururi de la Bastad

• Parrizas-Diaz a stat pe teren 4 ore și 47 de minute. 

Mihaela Buzărnescu este o jucătoare cu calități deosebite. Jocul ei avea nevoie doar de un boost de încredere, iar prestațiile de la Bastad i-au oferit acest lucru. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Buzărnescu este 1.70. 

99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE valabil la Superbet AICI

Tamara Zidansek (47 WTA) o înfruntă pe Jule Niemeier (167 WTA) în sferturile de finală ale turneului WTA de la Hamburg. 

Tamara Zidansek traversează cel mai bun moment din carieră. Slovena în vârstă de 23 de ani a jucat o semifinală la Roland Garros, iar săptămâna aceasta a revenit pe suprafața favorită. În primul tur al turneului pe zgură de la Hamburg a trecut de Kristina Pliskova, o jucătoare cu un serviciu de temut. 

Jule Niemeier este o nemțoaică în vârstă de 21 de ani, fără performanțe notabile în carieră. Nu are nicio prezență pe tabloul principal al vreunui turneu de Grand Slam, iar în turneele WTA punctul maxim este un sfert de finală, anul acesta, la Strasbourg. 

• o victorie are Tamara Zidansek în fața jucătoarelor de top 10. A venit luna trecută, pe zgura de la Roland Garros, împotriva Biancăi Andreescu

• 60,6% dintre game-urile jucate de Zidansek cu propriul serviciu în anul 2021 au fost câștigate

• Zidansek este o jucătoare agresivă la retur, cu un procent de 56% al punctelor câștigate pe mingea a doua a adversarelor

Zidansek este jucătoare mai experimentată, obșinuită cu meciurile care au miză. Slovena este net superioară și în ceea ce privește stilul de joc, o sportivă completă, combativă, cu lovituri foarte precise și o deplasare excelentă. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria Tamarei Zidansek este 1.62. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Buzarnescu vs Parrizas-Dias
Pronostic:
1
Cota
1.70
Niemeier vs Zidansek
Pronostic:
2
Cota
1.62
Cota finala: 2.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro