Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Matteo Berrettini

BETFAIR EXCHANGE

Hubert Hurkacz (18 ATP) îl înfruntă pe Matteo Berrettini (9 ATP) în semifinalele de la Wimbledon 2021. 

Tenisul din Polonia trăiește momente de glorie. În circuitul WTA se mândresc cu Iga Swiatek, campioana de anul trecut de la Roland Garros, iar acum au un star și în circuitul băieților. Hubert Hurkacz și-a anunțat ascensiunea încă din luna aprilie, când a cucerit titlul de Masters 1000 de la Miami. Confirmarea vine acum. Polonezul are un parcurs uluitor la Wimbledon. A învins doar nume importante pe parcurs, începând cu Musetti, marea speranță a tenisului italian, continuând cu Bublik, un specialist pe iarbă. Apoi au urmat adevăratele șocuri. În sferturi l-a eliminat pe Daniil Medvedev, al doilea jucător al planetei, iar în semifinale l-a zdrobit pur și simplu pe marele Roger Federer, scor 6-3, 7-6(4), 6-0. Partida a consemnat mai multe premiere. A fost primul set pierdut de Federer la 0 pe iarba londoneză și primul eșec 3-0 suferit de elvețian la Wimbledon în ultimii 19 ani. Hurkacz este un jucător complet. Deși măsoară 1,96 metri are o deplasare foarte bună. În plus, înălțimea îi oferă un avantaj considerabil în ceea ce privește serviciul. 

cota2.ro

Matteo Berrettini este un jucător în mare formă. A câștigat titlul la Queen's, iar în drumul spre semifinala de la Wimbledon a cedat doar două seturi. Adversarii italianului au fost însă incomparabil mai slabi decât ai lui Hubert. Cel mai dificil test a fost în fața tânărului Felix Auger-Aliassime, în sferturi. Berrettini a fost pe val și la ediția precedentă de Wimbledon, dar în optimi a fost umilit de Federer, 1-6, 2-6, 2-6. 

99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE valabil la Superbet AICI

Hurkacz și Berrettini nu s-au întâlnit niciodată în circuitul ATP. Cele mai interesante informații și statistici: 

• doar 12 erori neforțate a comis Hubert Hurkacz în meciul cu Federer, din turul precedent

• în comparație, Berrettini a greșit neforțat de 45 de ori în disputa cu Auger-Aliassime

• în duelul de la distanță, surprinzător, Hurkacz a fost superior și în ceea ce privește loviturile direct câștigătoare: 36 în meciul cu Federer, față de 33 ale lui Berrettini

• Hurkacz a câștigat 84% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2021

• La actuala ediție de la Wimbledon, Hurkacz și Berrettini au același procent al punctelor câștigate cu prima minge, 81%

• La Wimbledon, Hurkacz a fost jucătorul mai agresiv pe mingea a doua a adversarului, cu 111 puncte câștigate. Berrettini are doar 95. 

Cota pentru victoria lui Hurkacz este exagerat de mare, mai ales după prestațiile impresionante de la acest turneu. Da, Berrettini este jucătorul mai galonat, dar analizând strict forma și jocul din această perioadă, se anunță o dispută mult mai echilibrată. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Hubert Hurkacz este 2.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hubert Hurkacz vs Matteo Berrettini
Pronostic:
1
Cota
2.94
Cota finala: 2.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro