Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Universitatea Craiova

BETANO


SuperCupa Romaniei


cota2.ro

CFR Cluj - Universitatea Craiova - SuperCupa Romaniei se joaca diseara pe Arena Nationala, iar protagonistele acestui duel sunt CFR Cluj, castigatoarea titlului in Liga 1 si Universitatea Craiova, castigatoarea Cupei Romaniei. CFR Cluj a disputat deja un meci oficial, anume duelul cu Banja Luka pe care l-a si castigat dupa un joc controlat in totalitate. Universitatea Craiova a efectuat un stagiu de pregatire in care a jucat 4 meciuri amicale dintre care a castigat doar unul singur, pierzandu-le pe celelalte trei. Ultima data cand cele doua formatii s-au intalnit in SuperCupa a fost pe 14 Iulie 2018, atunci cand ardelenii castigau trofeul dupa un gol marcat de Culio din penalty in ultimul sfert de ora al partidei. E clar ca si azi ne asteapta un meci extrem de disputat, avand in vedere ca e un duel cu trofeu pe masa. Arbitrul delegat pentru acest duel e Adrian Viorel Cojocaru, o delegare surpriza daca ne raportam la istoricul acestui central care are o medie extrem de mare de cartonase si acorda foarte usor faulturi. Cred ca pe alocuri o sa scape meciul din mana.

Echipe probabile de start, CFR Cluj - Universitatea Craiova:

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Manea, Bouhenna, Graovac, Latovlevici – Tahiri, Hoban – Chipciu, Paun, Petrila – Debeljuh. 

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Vatajelu, Constantin, Balasa – Mateiu, Nistor, Cicaldau – Ofosu, Ivan, Koljic.


99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE valabil la Superbet AICI


Declaratii antrenori:

Marius Sumudica - antrenor CFR Cluj Pe mine mă interesează mai mult o calificare în Champions League. Pentru că avem doar 2 zile între Supercupă şi returul din Champions League. Şi acolo vor fi 37 de grade, deci va fi extraordinar de greu. Mie îmi plac trofeele, e clar că îmi doresc să câştig Supercupa, dar dacă ar fi să aleg, aş alege să mă calific în Champions Legue şi să pierd Supercupa. Nu ştiu ce am putea câştiga dacă luăm Supercupa. Dar noi dacă ne-am califica mai departe în Champions League, am avea şi culoar în turul următor, am întâlni o echipă din Gibraltar, ori una din Luxemburg. Iar dacă am trece şi de al doilea tur, am fi calificaţi direct în grupele Conference League, ceea ce înseamnă peste 3 milioane de euro in bugetul clubului. Eu vreau să fac bani pentru acest club, nu vreau să bage patronul mâna în buzunar. Întâlnim o echipă bună care joacă de ceva timp împreună, insa niciodată nu o să vin să spun că Universitatea Craiova este favorită. Şansele sunt de 50-50%."


Marinos Ouzounidis - antrenor Universitatea Craiova - "Am analizat stilul lui CFR Cluj, am analizat și stilul noului lor antrenor, dar antrenorul nu poate schimba multe la CFR. Va fi un meci greu, dar ei sunt campioni și va fi greu, dar interesant. E un nou antrenor la ei, a adus lucruri noi, a întărit unele părți ale jocului, dar totul e de mentalitate la ei. Când ești campion de 4 ori la rând, ai altă mentalinate, acesta e punctul lor forte. Dar o să fie un meci diferit mâine. Și noi suntem într-un moment bun. Acum e o altă perioadă, am început pregătirea și cu toate că nu sunt toți jucătorii la 100%, așa cum este cazul lui Koljic, care a lipsit mult, eu acum îmi cunosc mai bine jucătorii. Pentru mine e ok că jucătorii s-au antrenat foare bine și chiar cred că putem juca foarte bine. De la început știu că noi nu suntem acum la 100%, e normal pentru aceasta perioadă. Vom avea în curând toți jucătorii la potențial maxim."


  • Pontul meu pentru duelul din SuperCupa Romaniei dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova este "Peste 7.5 cornere + Peste 5.5 cartonase" la o cota de 2.31, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 7.5 cornere + Peste 5.5 cartonase
Cota
2.31
Cota finala: 2.31
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro