Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Argentina

BETANO

Astăzi,de la ora 3 avem finala Cupei Americii de Sud.


cota2.ro

Pe Maracana,din Rio de Janeiro,marea finală aduce fata in fata cele mai galonate echipe de pe continentul Americii de Sud: Brazilia și Argentina,o rivalitate sportivă fara sfârșit.( care de multe ori a depășit cu mult fair-playul ,știind că sîngele sud-american clocotește puternic în vene când vine vorba de fotbal..)..


Brazilia este gazdă,și deci pornește oricum cu prima șansă,nu numai că joacă acasă,dar și prin prisma lotului ,,stelar" de care dispune aceasta selecționată ,,selecao",e inutil să mai menționez ce jucători figurează pe foaia de joc...


Argentina cauta primul succes continental,după o pauză foarte lunga,de 28 de ani.Din 1993 când ,,celeștii" câștigau Coppa America după o finală câștigată contra Mexicului,turneu găzduit atunci de Ecuador.


Este poate ultima șansă pt Messi de a câștiga și un trofeu continental cu echipa națională,unde,mai mereu a rămas dator,în umbra jucătorului sclipitor de la echipa de club a Barcelonei...


Nu voi intra prea mult în detaliile stufoase ale acestui meci.Mizez pe dorința uriașă a acestui mare jucător de a cuceri un trofeu continental și cu echipa națională,după ce a cucerit absolut tot la nivel de club,cu Barcelona...


O statistica interesanta ne spune ca Argentina a marcat gol in toate meciurile de la acest turneu final,(6 la număr) și în absolut toate a marcat chiar în prima repriză.


De asemenea Messi are o prestație foarte buna la acest turneu final,marcând 4 goluri și oferind cinci pase decisive de gol,colegilor lui din atac.Deci,mai mult ca oricând,pare foarte inplicat in joc și hotărât să ridice trofeul deasupra capului...știind că acest turneu este ultima șansă de a-l mai cucerii,momentul retragerii fiind aproape,probabil după turneul final al campionatului mondial găzduit de Qatar,peste doi ani..


Am mare încredere în Messi și coechipierii lui,și joc gol marcat de Argentina în meci,Betano oferind o cota excelenta de 1.62 pt cel puțin o reușită a Argentinei in timp regulamentar.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brazilia vs Argentina
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro