Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Matteo Berrettini

BETFAIR SPORTSBOOK

Novak Djokovic (1 ATP) și Matteo Berrettini (9 ATP) se întâlnesc în finala masculin de la Wimbledon, astăzi, după ora 16:00. 

Novak Djokovic poate intra definitiv în istoria tenisului mondial. Victoria în finala de astăzi echivalează cu egalarea recordului de titluri de Grand Slam, împărțit în acest moment de rivalii Rafa Nadal și Roger Federer, ambii cu câte 20. Nole are un an perfect. S-a impus atât la Australian Open, cât și la Roland Garros. Sârbul este într-o formă fizică impecabilă. A cedat un singur set în actuala competiție, în primul tur, contra britanicului Jack Draper. A părut mai debrabă un cadou oferit fanilor de pe centralul londonez. Singurul care l-a mai întrebuințat a fost Denis Shapovalov, în semifinale. Djokovic a demonstrat însă din nou că are sânge rece și a dominat finalurile de set. 

cota2.ro

Matteo Berrettini este la prima finală de Grand Slam din carieră. Italianul are un serviciu impresionat și un joc plin de energie. Parcursul până în finală a fost unul la îndemână. Nu a întâlnit niciun jucător de top 10. Cu toate astea a cedat câte un set în disputele cu Guido Pella, Felix Auger-Aliassime și Hubert Hurkacz. 

99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE valabil la Superbet AICI

Djokovic a câștigat ambele înfruntări directe contra lui Berrettini. Cea mai recentă a fost luna trecută, în sferturile de finală de la Roland Garros. Nole s-a impus cu 6-2, 6-2, 6-7(5), 7-5. Alte informații interesante: 

• 19-10 este palmaresul lui Djokovic în finalele de Grand Slam 

• 5 titluri are Djokovic pe iarba de la Wimbledon. A câștigat 72 de meciuri și a pierdut doar de 10 ori aici

• 36% este procentajul victoriilor lui Berrettini împotriva jucătorilor din top 10 ATP

• 11 ași a servit Berrettini în sfertul de finală de la Roland Garros contra lui Djokovic, asta deși a avut un procentaj ridicat al primului serviciu, 65%

• 16,8 ași/meci a servit Berrettini la Wimbledon 2021. În fața lui Novak Djokovic, un expert al jocului de retur, cu un simț senzațional de anticipație, media ar trebui să scadă serios. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru sub 16,5 ași în dreptul lui Matteo Berrettini este 1.80, o valoare excelentă, având în vedere că, spre exemplu, această casă de pariuri oferă cota 1.65 pentru sub 15.5 ași, deci și o valoare mai mică a cotei și o linie mai jos!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Novak Djokovic vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Berrettini sub 16.5 ași
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro