Ponturi Pariuri Fotbal ITALIA vs ANGLIA

BETFAIR EXCHANGE

Italia - Anglia, marea finală de la Euro 2020, se joacă astăzi, pe Wembley, de la ora 22:00. 

Italia este naționala care a atras cele mai multe simpatii la Euro 2020. Squadra Azzurra a avut prestații spectaculoase în grupă, una încheiată cu victorii pe linie în fața Turciei, Elveției și Țării Galilor. Traseul naționalei lui Mancini a fost complicat mai departe. A avut nevoie de prelungiri în afața Austriei, apoi a întâlnit doi coloși: Belgia și Spania. Italienii au scos-o la capăt și au dus seria meciurilor consecutive fără înfrângere la borna 33. Roberto Mancini nu îl poate folosi astăzi pe fundașul stânga Spinazzola, accidentat grav în meciul cu Belgia. Pentru Italia ar fi al doilea titlu european din istorie, după cel din 1968. Peninsularii au mai jucat o finală, în 2000, pierdută dramatic în fața Franței. Wiltord a împins meciul în prelungiri cu un gol în minutul 90+4, iar Trezeguet a înscris atunci un gol de aur.

cota2.ro

Anglia așteaptă primul trofeu continental din istorie și al doilea major din palmares, după titlul mondial din 1966. Britanicii s-au încălzit mai greu la Euro 2020. Au fost zgârciți în faza grupelor, marcând doar două goluri în meciurile cu Scoția, Croația și Cehia, dar apoi și-au ridicat vizibil nivelul. Au eliminat marea rivală Germania, au spulberat Ucraina, scor 4-0, dar în semifinale au tremurat serios. Au avut nevoie de o decizie la limită a arbitrului olandez Makkelie, un penalty în minutul 104. Gareth Southgate nu îl poate folosi astăzi pe Phil Foden, dar are un mare avantaj în fața rivalilor. Partida se joacă acasă, pe Wembley, iar capacitatea permisă pentru finală este de 60.000 de spectatori. 

99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE pe finala EURO 2020 valabil la Superbet AICI

Cel mai recent meci direct dintre Italia și Anglia a fost un amical din 2018, încheiat 1-1, tot pe Wembley. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimul meci direct jucat la un Campionat European a avut loc în 2012, în sferturile de finală. A fost 0-0 după 90 de minute, italienii câștigând după loviturile de departajare

• au trecut 36 de meciuri de când naționala Italiei a primit mai mult de un gol

• un singur gol a încasat Anglia la Euro 2020

• 108 ocazii de gol și-a creat Italia la Euro 2020. Anglia doar 58

• Italia și Anglia au valori apropiate în ceea ce privește pasele reușite la acest turneu final: 3446 italienii, 3389 englezii. Doar Spania le este superioară

• Italia a obținut 28 de cornere până acum, Anglia 24

• italienii au fost și mai agresivi. Au faultat de 72 de ori și au încasat 7 cartonașe galbene. Englezii au primit 5 avertismente, din 58 de faulturi. 

• 72,3 km a alergat Jorginho la acest Euro. Doar spaniolul Pedri a parcurs o distanță mai mare. Din tabăra englezilor cel mai bine stă Phillips, cu 67,3 km alergați

• în precedenta finală de Campionat European, cea din 2016, s-a înregistrat un rezultat de egalitate după 90 de minute. Portugalia a învins Franța cu un gol în prelungiri. 

Am pariat pe câștigătoarea trofeului, rezultat final și scor exact

Fiind o finală de campionat european, evident că i-am acordat atenția necesară și am analizat-o alături de colegii mei Carmen Mandiș (Prosport) și Adi Dobre (Eurosport) în emisiunea BURSA PARIURILOR.

De asemenea, am și plasat în cadrul emisiunii 4 pariuri pe acest meci, pe care le și susțin, dar vă invit să urmăriți episodul pentru a înțelege cum anume abordez cota de 3 și cota de 7 pentru rezultat final și scor corect.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
ITALIA vs ANGLIA
Pronostic:
4 Pariuri - vezi în video
Cota
7.00
Cota finala: 7.00
Profit: 6.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro