Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Raufoss Fotball - Fredrikstad FK - In liga secunda din Norvegia avem un meci intre doua echipe cu ofensive foarte bune in acest start de campionat in ceea ce priveste meciuri de acasa / deplasare. Numai putin de 4 din ultimele 5 dueluri directe au produs gol in ambele porti.

cota2.ro

Raufoss Fotball - A primit gol in ultimele 4 partide, in 5 din ultimele 5 jocuri ale lor s-au marcat minim 3 goluri, in 9 din ultimele 10 meciuri ale lor s-a marcat in ambele porti si in 4 din ultimele 5 meciuri a fost echipa care a deschis scorul.

Fredrikstad FK - A primit gol in ultimele 6 partide, in 8 din ultimele 10 jocuri ale lor s-au marcat minim 3 goluri, in 5 din ultimele 6 meciuri ale lor s-a marcat in ambele porti si in 5 din ultimele 6 meciuri a fost echipa care a incasat primul gol.


99 de Lei BONUS FĂRĂ DEPUNERE pe finala EURO 2020 valabil la Superbet AICI


Halmstads BK - Djurgardens IF - In Suedia avem un duel putin dezechilibrat intre Halmstads BK si Djurgardens IF. Oaspetii sunt pe locul secund, la doar 3 puncte de lider insa cu 2 jocuri mai putin, in timp ce gazdele ocupa locul 11 cu doar 10 puncte acumulate dupa 9 etape. De mentionat e faptul ca in 7 din ultimele 8 meciuri directe s-au marcat cel putin 3 goluri, in 4 din ultimele 5 meciuri directe am avut gol in ambele porti, iar in 8 din ultimele 9 meciuri directe, Djurgardens IF a fost echipa care a deschis scorul.

Halmstads BK - Nu a pierdut de 6 meciuri, in 6 din ultimele 8 meciuri ale lor s-au marcat maxim 2 goluri, iar in ultimele 11 meciuri impotriva celor de la Djurgardens IF au primit gol.

Djurgardens IF - In 4 din ultimele 5 meciuri ale lor s-au marcat minim 3 goluri, in 5 din ultimele 6 meciuri a fost echipa care a deschis scorul si a castigat ultimele 4 dueluri directe cu Halmstads.


Bryne FK - Sogndal IL - Revenim in liga secunda din Norvegia acolo unde Bryne si Sognal ne promit un meci cu goluri. Bryne nu a castigat in ultimele 4 dueluri directe cu Sognal, incasand de fiecare data minim 2 goluri. Mai mult, in 5 din ultimele 6 meciuri directe am avut parte de gol in ambele porti.

Bryne FK - In 9 din cele 10 meciuri din acest sezon ale celor de la Bryne FK s-au marcat minim 2 goluri, in 6 din ultimele 7 meciuri Bryne FK a marcat, dar a si primit gol si in ultimele 12 meciuri impotriva celor de la Sognal IL, a incasat cel putin un gol.

Sogndal IL - A primit gol in ultimele 4 meciuri, in 9 din cele 10 meciuri din acest sezon ale celor de la Sogndal IL s-au marcat minim 2 goluri si e neinvinsa in ultimele 4 meciuri pe Bryne Stadion, in fata echipei locale.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Raufoss Fotball vs Fredrikstad FK
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Halmstads BK vs Djurgardens IF
Pronostic:
Djurgardens IF marcheaza
Cota
1.23
Bryne FK vs Sogndal IL
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 2.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro