Ponturi Pariuri Fotbal Raufoss vs Fredrikstadt

Superbet

În liga a doua norvegiană,avem astăzi meciul dintre Raufoss și Fredrikstadt.


cota2.ro

Gazdele se afla pe locul 7 cu 14 puncte din 10 meciuri disputate,iar oaspeții pe locul 3 cu 18 puncte tot din 10 meciuri.


Gazdele au disputat 5 partide pe teren propriu,acumulând 12 puncte,cu patru victorii și o înfrângere.( Golaveraj 15-8).Așadar,o medie de fix 3 goluri marcate pe meci,de gazde pe teren propriu,media totala de goluri marcate/ primite acasă fiind de 4.6!


Așadar goluri multe se înscriu în meciurile gazdelor,îndeosebi acasă!


Ce este interesant la gazde este faptul că au înscris minim doua goluri în absolut cele cinci meciuri de acasă,chiar și în acea înfrângere de acasă,au înscris de doua ori( 2-4 cu Grorud)


Și oaspeți au disputat tot cinci partide în deplasare,acumulând opt puncte,din doua victorii , doua remize,dar și o înfrângere.

În 3 din cele cinci depladari,oaspeții au primit cel puțin două goluri în meci.


Trei meciuri directe cu Raufoss echipa gazdă regăsim în statistici,toate 3 victorii ale gazdelor,cu minim doua goluri marcate în meci de Raufoss : (2-1;2-1;3-1)


Așadar,eu voi opta pt minim doua goluri marcate de gazde,și am ales să joc acest pariu la Superbet,unde cota este totuși una decenta: 1.69. De exemplu la Betano,cota era doar la valoarea de 1.57...

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Raufoss vs Fredrikstadt
Pronostic:
Gazdele-Peste 1.5 goluri în meci
Cota
1.69
Cota finala: 1.69
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro