Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.39

BETANO

Caroline Garcia (76 WTA) și Alexandra Dulgheru (372 WTA) se întâlnesc în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Lausanne, Elveția. Meciul se va juca pe zgură.

Caroline Garcia este una dintre cele mai imprevizibile jucătoare din circuitul WTA. Franțuzoaica are un arsenal de temut, cu un forehand extraordinar, dar suferă la capitolul constanță. Sezonul pe iarbă a fost unul de dat uitării, cu 4 înfrângeri în 4 partide, așa că revenirea pe zgură va fi tratată cu multă seriozitate. Pentru a reveni în top, Garcia și-a schimbat antrenorul. În luna mai a renunțat la colaborarea cu tatăl său, pentru a lucra alături de Gabriel Upri. 

cota2.ro

Alexandra Dulgheru a revenit în martie 2021, după doi ani de absență din circuit. Accidentările au fost la un pas să îi grăbească retragerea. În această perioadă de pauză, Alexandra și-a găsit altă pasiune, aceea de comentator sportiv. Vocea i-a putut fi auzită atât pe Eurosport, cât și pe Digisport. Rezultatele nu au fost cele dorite după revenire. Sportiva din România nu a ajuns pe niciun tablou principal de turneu WTA în anul 2021. Forma fizică din ultimele partide a dat motive de îngrijorare. 

• 2 titluri WTA are Caroline Garcia pe zgură în carieră. Și cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam a venit tot pe zgură, sfertul de finală de la Roland Garros 2017

• 98 de ași în 27 de meciuri a servit Garcia în anul 2021

• Franțuzoaica are procentaje bune pe propriul serviciu în acest an: 67,3% dintre game-uri câștigate și 62,3% dintre punctele jucate cu prima minge adjudecate

Pe Betano, cota pentru victoria franțuzoaicei Caroline Garcia este 1.45. 

Deschide AICI un cont la BETANO și primești până la 1000 de Lei din partea casei dacă depui 500!

Valur Reykjavik și Dinamo Zagreb dispută astăzi, de la ora 23:00, manșa decisivă a turului I preliminar din Liga Campionilor. 

Valur Reykjavik, campioana Islandei, este la a doua participare consecutivă în preliminariile Ligii. Anul trecut a fost zdrobită de Maribor, scor 0-5 la general. Cu un lot cotat la sub 3 milioane de euro, antrenorul Heimir Gudjónsson nu își poate propune mai mult decât o eventuală accedere în grupele Conference League. 

Dinamo Zagreb este o prezență constantă în grupele cupelor europene. Cu toate astea, este obligată să treacă an de an printr-o mulțime de tururi preliminare, din cauza coeficientului de țară slab. Anul trecut a ajuns în primăvara europeană din Europa League, câștigând o grupă din care au mai făcut parte Wolfsberger, Feyenoord și ȚSKA Moscova. Antrenorul Damir Krznar are la dispoziție un lot cotat la 137 de milioane de euro. Astăzi ar putea forța și introducerea atacanților Bruno Petkovic și Mario Gavranovic. Reveniți recent după participarea la Euro 2020, au lipsit în manșa tur. 

• Dinamo Zagreb a câștigat manșa tur, scor 3-2

• Campioana Croației a dominat la toate aspectele: 12-4 ocazii de gol, 54% posesie și 8-1 lovituri de la colțul terenului

• 8 goluri a înscris Dinamo Zagreb în ultimele două deplasări din stagiunea precedentă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Dinamo Zagreb este 1.26.

Click AICI și încasează cel mai mare BONUS la pariuri sportive din România! 200% din prima depunere până la 2000 de Lei cu Rulaj X1

NS Mura și KF Shkendija se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în manșa decisivă a turului I preliminar din UEFA Champions League. 

Mura este un club nou înființat în anul 2012, după ce vechea societate a avut probleme financiare și a falimentat. Noua entitate a luat-o din liga a 4-a, cu mulți tineri, iar progresul a fost rapid. În sezonul 2019/2020 a câștigat Cupa Sloveniei, iar anul trecut a cucerit și titlul. Sezonul trecut, Mura a depășit două tururi preliminare în Europa League, victorii 4-0 cu Nomme Kalju și 3-0 cu Aarhus. Secretul reușitei a fost instalarea antrenorului Ante Simundza, dublu campion și cu Maribor în acest deceniu. 

Sezonul trecut, Shkendija a cucerit cel de-al 4-lea titlu din istorie în Macedonia de Nord și revine în preliminariile Ligii Campionilor. Ultima participare nu a fost tocmai reușită. În sezonul 2019/2020 a fost eliminată de Nomme Kalju, din Estonia, chiar în primul tur.

• Mura a câștigat meciul tur, în deplasare, scor 1-0

• Mura nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu în anul 2021

• doar 5 victorii în 20 de meciuri jucate în deplasare în cupele europene are Shkendija 

• golaverajul celor de la Shkendija în deplasările europene este 16-32.

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la Mura sau un rezultat de egalitate (1X) este 1.31.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Caroline Garcia vs Alexandra Dulgheru
Pronostic:
1
Cota
1.45
Valur vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
2
Cota
1.26
Mura vs Skhendija
Pronostic:
1X
Cota
1.31
Cota finala: 2.39
Profit: 6.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro