Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

FC Kairat Almaty și Maccabi Haifa se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. 

Kairat a cucerit al treilea titlul din istorie în Kazahstan, primul după o pauză de 16 ani. Începând cu luna iunie a acestui ani, formația din Almaty este antrenată de Kirill Keker. Acesta are la dispoziție un lot interesant, cotat la 22 de milioane de euro, cu mulți fotbaliști străini. Printre numele cunoscute se numără Jacek Goralski, fostul închizător al lui Ludogorets, sau atacantul brazilian Vagner Love. 

cota2.ro

Maccabi Haifa a întrerupt hegemonia rivalei din Tel Aviv și a obținut primul titlu din ultimul deceniu. Performanța l-a avut protagonist pe tânărul antrenor Barak Bakhar. Este același manger care a cucerit 3 titluri cu Hapoel Be'er Sheva, un tactician desăvârșit, curtat la un moment dat de cluburi din marile campionate ale Europei. Lotul campioanei din Israel este de o valoare apropiată cu al lui Kairat, cotat la aproape 20 de milioane de euro, și cu o structură asemănătoare, mulți străini. La Haifa evoluează și Bogdan Planic, fostul fundaș central de la FCSB. 

• meciul tur, disputat în Israel, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• cele două s-au înfruntat și sezonul trecut, în preliminariile Europa League. Maccabi s-a impus cu 2-1, dar la pauză s-a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1

• Kairat nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu în anul 2021

• Maccabi a remizat în ultimele două deplasări.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.74.

💰💰💰Încasează 50 de RON Bonus FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi la Superbet Online prin acest link!

Neftchi Baku și Dinamo Tbilisi se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, pentru un loc în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. 

Neftchi Baku este campioana en-titre din Azerbaijan, cucerind sezonul trecut al 9-lea titlu din istorie. Echipa este antrenată de Samir Abbasov, un fost fundaș important din naționala azeră. Printre fotbaliștii de bază se numără și Cezar Meza Colli, fostul mijlocaș ofensiv de la Universitatea Craiova. Neftchi se mai bazează pe un nucleu important de africani, format din fundașul central senegalez Mamadou Mboji, mijlocașul central Mamadou Kane și extrema Yusuf Lawal. 

Dinamo Tbilisi este cea mai titrată formație din Georgia, cu 18 titluri în palmares. Pe plan european, prestațiile nu au fost la fel de bune. În preliminariile precedente din Liga Campionilor au fost eliminați de Tirana, scor 0-2, apoi au suferit o umilință greu de imaginat în turul 3 preliminar din Europa League, 1-6 împotriva celor de la KÍ, formație din Insulele Feroe. Lotul georgienilor este unul modest, cotat la 5,5 milioane de euro. 

• Neftchi Baku a câștigat meciul tur din deplasare, scor 2-1

• Neftchi Baku a demonstrat că știe să joace meciurile decisive. Titlul din Azerbaijan a fost cucerit în ultima etapă, datorită victoriei din meciul direct cu Qarabag, scor 1-0

• Dinamo Tbilisi a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri oficiale.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Neftchi Baku sau un rezultat de egalitate (1X) este 1.25. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kairat Almaty vs Maccabi Haifa
Pronostic:
PSF X
Cota
1.74
Neftchi Baku vs Dinamo Tbilisi
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Cota finala: 2.17
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro